Χρήστος Βαλαβανίδης: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν έχει τρόπους, είναι υπερόπτης, δεν σέβεται τους συναδέλφους του»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μιλάει για τον Αλέξανδρο Ρήγα έξω από τα δόντια.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης πρωταγωνιστεί μαζί με τους Κώστα Αρζόγλου και Πάνο Σκουρολιάκο στην παράσταση «Ήρωες» στην Κάτω Σκηνή του «Από Μηχανής Θέατρο», στο Μεταξουργείο.

Ο Δημήτρης Μυλωνάς υπογράφει τη σκηνοθεσία της κωμωδίας που ανοίγει τη χειμερινή σεζόν 2024-25 στο Από Μηχανής, σε μετάφραση της Μαριάννας Τόλη.

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα και η κόντρα»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης, με αφορμή τη νέα θεατρική συνεργασία του παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ανάμεσα σε άλλα, ο καταξιωμένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Ρήγα και την παλαιότερη συνεργασία τους.

«Τον Αλέξανδρο Ρήγα τώρα πια αν τον δω θα τον χαιρετήσω. Μου έχει περάσει η τσαντίλα. Τον είχα πει ατάλαντο και φάλτσο. Φάλτσος νομίζω εξακολουθεί να είναι, δε θα του έλεγα να τραγουδήσει στο θέατρο. Ταλέντο έχει, το παίρνω πίσω και του ζητώ συγγνώμη.

Χρήστος Βαλαβανίδης «Ταλέντο έχει, τρόπους δεν έχει»
Όταν θα μάθει να έχει τρόπους, θα του μιλήσω. Δε σέβεται τους συναδέλφους του. Είναι υπερόπτης απέναντι σε ηθοποιούς μεγέθους σαν το δικό μου» είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Η παράσταση «Ήρωες» στο Από Μηχανής Θέατρο
Μια τρυφερή και συγκινητική κωμωδία, η οποία με ευαισθησία αλλά και πολύ χιούμορ αγκαλιάζει τον άνθρωπο στη δύση της ζωής του.

Οι τρεις ηλικιωμένοι βετεράνοι γίνονται πραγματικοί ήρωες καθώς κατορθώνουν όχι μόνο να μην παραδοθούν στο προδιαγεγραμμένο τέλος που όλο και πλησιάζει αλλά και να μας δείξουν ότι η αγάπη για τη ζωή και η επιθυμία για το όνειρο δεν έχει ηλικία!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από