Ραγδαίες εξελίξεις με τον Νότη Σφακιανάκη: «Το κοινό συνειδητοποίησε ότι είναι ένας ξεροκέφαλος» (vid)

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Νότη Σφακιανάκη: «Το κοινό συνειδητοποίησε ότι είναι ένας ξεροκέφαλος» (vid)

«Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος και επίμονος άνθρωπος»

Σε κουβέντα για τους τραγουδιστές που συζητιούνται περισσότερο στην ελληνική μουσική σκηνή, ο Μίλτος Καρατζάς αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη.

Ο μουσικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και σε σχετική ερώτηση, τόνισε πως παρότι είναι σπουδάιος τραγουδιστής είναι πολύ δύσκολος και επίμονος άνθρωπος, κάτι που του έχει κοστίσει. Ο Νότης Σφακιανάκης πρόσφατα εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και είπε κάποιες λέξεις.

Ειδικότερα, ο Μίλτος Καρατζάς σχολίασε: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, έχει πει καταπληκτικά τραγούδια. Από την άλλη πλευρά, είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος, επίμονος, έχει άποψη για τα πάντα. Αυτό του κόστισε πάρα πολύ, γιατί από κάποια στιγμή και μετά, το κοινό συνειδητοποίησε ότι είναι ένας ξεροκέφαλος. Αυτό που ξέρω από τους ελάχιστους φίλους που έχει ακόμα στον χώρο, δεν τον βλέπω να κάνει comeback».

Όσα είπε για Πάολα και Μαζωνάκη

Μιλώντας για την Πάολα, ανέφερε: «Όταν γνώρισα την Πάολα, πολύς κόσμος με κορόιδευε. Τη γνώρισα 18-19 χρονών, έγκυος τότε, τραγουδούσε και χόρευε απίστευτα. Είχε και έχει καταπληκτική φωνή. Της υπέγραψα συμβόλαιο αμέσως και τους λέω: ξυπνήστε βρε ηλίθιοι, αυτή είναι μία και μοναδική».

Αναφερόμενος στον Γιώργο Μαζωνάκη και τη διαμάχη με την αδελφή του, τόνισε: «Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είχαμε γίνει και φίλοι παλιότερα και στενοχωριέμαι ιδιαίτερα. Δεν ξέρω ποιος φταίει. Φαντάζομαι ότι έχει δίκιο ο Γιώργος. Είναι επικίνδυνο να συνεργάζεσαι με άτομα της οικογένειας. Αν γίνει κάποια παρεξήγηση, τινάζεται όλη η οικογένεια στον αέρα», απαντά για τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδελφή του».

πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ