Πολύ δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Σε ΜΕΘ ο πατέρας του – Παρασύρθηκε από μηχανάκι

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Σε ΜΕΘ ο πατέρας του – Παρασύρθηκε από μηχανάκι

Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο ο πατέρας του Παπακαλιάτη.

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και γνωστός επιχειρηματίας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Ώρες αγωνίας για τον επιχειρηματία Μανώλη Παπακαλιάτη και την οικογένειά του, καθώς ο 76χρονος υπέστη σοβαρό τροχαίο στην οδό Κρασαδάκη, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: Δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε δύο εβδομάδες

Ο αγαπητός Μανώλης Παπακαλιάτης, ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον τομέα του τουρισμού, τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με το Cretalive, το βράδυ της Δευτέρας. Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο επιχειρηματίας είναι πολυτραυματίας, με σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση. Έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον. Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι, κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, και τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη, μηρό, και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη.

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Τα μεσάνυχτα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις τέσσερις το πρωί και υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και των αδερφών του, καθώς και συγγενείς και φίλοι, βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ