Μις Υφήλιος: Η Χριστιάννα Κατσιέρη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό

Μις Υφήλιος: Η Χριστιάννα Κατσιέρη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό

«Είμαι τόσο περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μια τέτοια παγκόσμια διοργάνωση» ανέφερε μεταξύ άλλων η Χριστιάννα Κατσιέρη.

Η Χριστιάννα Κατσιέρη, την οποία πολλοί και πολλές θα θυμόσαστε από την συμμετοχή της σε γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Universe (Μις Υφήλιος).

Όπως έχει γίνει γνωστό τα 73α καλλιστεία για τη «Μις Υφήλιος 2024» θα διεξαχθούν στην Arena CDMX, στην Πόλη του Μεξικού, τη 16η Νοεμβρίου του 2024.

Διαβάστε επίσης: Αριθμητική δημοτικού και τα κανονάκια που οφείλει να φυλάει ο Μεντιλίμπαρ…

Χριστιάννα Κατσιέρη: «Η μεγάλη μέρα»

«Αισθάνομαι απίστευτη τιμή και είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μια γεύση από την επίσημη φωτογράφιση μου για τη Μις Υφήλιος! Είμαι τόσο περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μια τέτοια παγκόσμια διοργάνωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην διαδρομή μου, αυτή είναι μόνο η αρχή! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα καθώς συνεχίζω να προετοιμάζομαι για τη μεγάλη μέρα!» έγραψε το μοντέλο στην λεζάντα μιας φωτογραφίας που απεικόνιζε την ίδια να φορά ένα στέμμα και την χαρακτηριστική κορδέλα του διαγωνισμού η οποία έγραφε «Miss Universe Greece» (Μις Υφήλιος, Ελλάδα).

Ποια είναι η Χριστιάννα Κατσιέρη

H Χριστιάννα Κατσιέρη, γεννηθείσα στην Ελλάδα, έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Σπούδασε αισθητική και δερματολογία στην Κύπρο. Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της, είναι ανταγωνιστική και ότι θέλει να είναι πρώτη σε όλα.

Το 2022 κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς MISS GS Hellas ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα και στο MISS Earth.

Ο πρόεδρος των GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που ο θεσμός των GS HELLAS, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι αυτός που στέλνει μία ακόμη διεθνή πρέσβειρα ομορφιάς, για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην κορωνίδα των Παγκοσμίων διαγωνισμών ομορφιάς, τα MISS UNIVERSE 2024. Οι κριτικές για τη συμμετοχή μας είναι πάνω από θετικές και ευελπιστούμε σε ένα εξίσου δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ