Χίλια κομμάτια ο Γιάννης Ζουγανέλης: Το εξωφρενικό ποσό που χρειάζεται για να φτιάξει το σπίτι του που κάηκε ολοσχερώς στη Βαρνάβα

Χίλια κομμάτια ο Γιάννης Ζουγανέλης: Το εξωφρενικό ποσό που χρειάζεται για να φτιάξει το σπίτι του που κάηκε ολοσχερώς στη Βαρνάβα

«Θα αποζημιωθώ, αλλά να το χτίσω αποκλείεται»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του ANT1 το πρωί της Δευτέρας 21/10.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το σπίτι του στη Βαρνάβα, που καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Διαβάστε επίσης: Τα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ως τώρα στην Ευρώπη

Η εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη για το καμένο σπίτι στη Βαρνάβα

Μιλώντας για το καμένο σπίτι του, ο Γιάννης Ζουγανέλης εκμυστηρεύτηκε το εξωπραγματικό ποσό που χρειάζεται για να καλυφθούν οι ζημιές. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί. Έχασα και αντικείμενα με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα αποζημιωθώ, αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Θα αποζημιωθώ και θα πάρω κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα».

Σχετικά με τον Δημήτρη Σταρόβα, δήλωσε: «Πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, εξελισσόμενο όμως θετικά, θα το βρει».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, και απάντησε στο αν πρόκειται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης είπε: «Δε νομίζω να παντρευτεί ακόμα η Ελεωνόρα, αλλά είναι σε μία φάση πολύ καλή».

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ