Από τον «Χάρι Πότερ» στην «Φάλαινα»: Οι αδελφοί Αλαχούζοι αποκαλύπτουν τα μυστικά της μεταμόρφωσης του Πυγμαλίωνα Διαδακαρίδη

Από τον «Χάρι Πότερ» στην «Φάλαινα»: Οι αδελφοί Αλαχούζοι αποκαλύπτουν τα μυστικά της μεταμόρφωσης του Πυγμαλίωνα Διαδακαρίδη

«Το πιο δύσκολο στη μεταμόρφωση του Π. Δαδακαρίδη ήταν...»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού μίλησαν οι αδελφοί Αλαχούζοι οι οποίοι είναι τα μυαλά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη (δείτε εδώ τη μεταμόρφωσή του) για τις ανάγκες του ρόλου του ως Τσάρλι στη θεατρική παράσταση «Η Φάλαινα», η οποία έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

Έχουν κερδίσει πολλά «παράσημα» στο Χόλιγουντ, με συνεργασίες που πολλοί απλά θα ονειρεύονταν να κάνουν. Οι αδελφοί Αλαχούζοι ήταν οι «Greek Boys» του Χάρι Πότερ, ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ τους αποκαλούσε «τρελούς επιστήμονες» με εκείνους να… ασπάζονται τον τελευταίο χαρακτηρισμό.

Διαβάστε επίσης: Η πρόβλεψη – έκπληξη του Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό

Σήμερα 20/10 αποκάλυψαν τα μυστικά της τέχνης τους και περιέγραψαν πώς κατάφεραν μία τόσο ασύλληπτη μεταμόρφωση για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Τα μυστικά των αδελφών Αλαχούζων

«Αυτή τη δουλειά εμείς την ξεκινήσαμε στην Ελλάδα. Φέτος κλείσαμε 40 χρόνια», θα πει ο Γιώργος Αλαχούζος, με τον αδερφό του, Ρούλη, να σημειώνει όσον αφορά την εμπειρία τους στον Χάρι Πότερ: «Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία, ήταν άλλοι 70 σαν εμάς». «Ο Νικ Ντάντμαν είχε πει ότι μας θέλει, ειδικά στην τελευταία σκηνή με τα γκόμπλινς, που μάζεψε όλη την αφρόκρεμα από την Ευρώπη. Ξεκινούσαμε στις 4:30 το πρωί για να ετοιμάσουμε τον πάγκο μας», αποκάλυψε ο Γιώργος Αλαχούζος.

Εν συνεχεία οι αδελφοί Αλαχούζοι μίλησαν και για τις δουλειές που έχουν κάνει εντός συνόρων, όπως το «Νησί». «Κάναμε 9 μήνες πάνω κάτω στην Κρήτη. Φτιάξαμε τη μεγαλύτερη ποσότητα προσθετικών κομματιών που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ελλάδα. Ήταν γύρω στα 1.500 κομμάτια. Όταν κάνουμε τέτοιες δουλειές, μελετάμε ιατροδικαστική και δερματολογικά», σημείωσαν.

Οι αδελφοί Αλαχούζοι έχουν συνεργαστεί και με την Κατερίνα Στικούδη, σε ένα βίντεο κλιπ που την απεικόνιζε σε τρεις διαφορετικές φάσεις. Όσον αφορά τη στολή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τόνισαν ότι τους έφαγε πολύ χρόνο. «Φτιάξαμε την κοιλιά από ένα πολύ μαλακό αφρολέξ, για να παίρνει αέρα. Το πιο δύσκολο ήταν το προγούλι, επειδή είναι πολύ μεγάλο. Αν ήταν σιλικόνη θα κρέμαγε. Το φτιάξαμε κούφιο και ελαφρύ, για να μπορεί να κουνάει ελεύθερα το κεφάλι του», σημείωσαν.

Δείτε τη συνέντευξή τους:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ