Με χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου ο Άντριου Γκάρφιλντ στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Λονδίνου

Ο Βρετανός ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κρατώντας μια καρτολίνα σε φυσικό μέγεθος της Φλόρενς Πίου.

Ο Βρετανός ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ έφτασε στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου για την τελευταία του ταινία «We Live in Time» κρατώντας ένα εκπληκτικό «αξεσουάρ». Μια cutout σωσία μεγέθους της συμπρωταγωνίστριάς του Φλόρενς Πίου.

Σφηνωμένη κάτω από το μπράτσο του σαν αγαπημένο clutch bag σε νυχτερινή έξοδο, η άκαμπτη δισδιάστατη μορφή της Πίου ολοκλήρωσε τέλεια την εμφάνιση του Γκάρφιλντ. Ο ίδιος επέλεξε ένα χειροποίητο κοστούμι Valentino εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70 από τον Alessandro Michele στο χρώμα της «σκούρας παγωνιάς», ένα πολυλογάδικο κασκόλ κι ένα φλοράλ μεταξωτό πουκάμισο.

Διαβάστε επίσης: Σκοράρει κάθε 22 λεπτά: Ο Λαμίν Σιλά «τρελαίνει» κόσμο με την Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Τα μαύρα δερμάτινα παπούτσια του Valentino ταίριαζαν με τη ζώνη του, αλλά ο Γκάρφιλντ δεν θα ήταν ευτυχής χωρίς το χαρτόνι του, ύψους 1,80 μ. Σε διάφορα σημεία κατά μήκος του κόκκινου χαλιού, τοποθέτησε χαρούμενα δίπλα του την Πίου, ποζάροντας με ένα χέρι τυλιγμένο γύρω από την άψυχη μέση της.

Για όσους δεν έχουν πεισθεί για το αν ένας χάρτινος σύντροφος μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξεσουάρ, ο ορισμός του, σύμφωνα με τον σχεδιαστή μόδας Michael Kors, είναι ένα «θαυμάσιο συνοδευτικό ενός ανδρικού ή γυναικείου ρούχου»

Δείτε το βίντε με το «αξεσουάρ» του Άντριου Γκάρφιλντ

Καλύτερα χαρτόνι λέει ο Άντριου Γκάρφιλντ

Η πραγματική Πίου -η οποία δεν μπόρεσε να έρθει στην πρεμιέρα λόγω περιορισμών σε γυρίσματα- μοιράστηκε εικόνες του Γκάρφιλντ  και της φλατ σωσία της στο Instagram, χαρακτηρίζοντας την κίνηση «ιδιοφυή».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια διασημότητα χρησιμοποιεί το μέσο του χαρτονιού για να επικαλεστεί την παρουσία ενός συναδέλφου της. Το 2010, ο Γουίλ Φερέλ έφτασε σε ένα πάνελ του «Megamind» στο Comic-Con κρατώντας μια απομίμηση του Μπραντ Πιτ, αφού φημολογούνταν ότι ο ηθοποιός ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του.

Έχουμε δει ακόμη και μια σειρά από άψυχα ραντεβού για τον χορό αποφοίτησης στις ΗΠΑ, όπου οι μαθητές εγκαταλείπουν τα κορσάζ για χάρη του χαρτονιού: επιλέγουν να κουβαλάνε μαζί τους ακριβείς απεικονίσεις του Michael B. Jordan, του Bernie Sanders και του Danny DeVitto.

Δήλωση στυλ, σου λέει

Για όσους δεν έχουν πεισθεί για το αν ένας χάρτινος σύντροφος μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξεσουάρ, ο ορισμός του, σύμφωνα με τον σχεδιαστή μόδας Michael Kors, είναι ένα «θαυμάσιο συνοδευτικό ενός ανδρικού ή γυναικείου ρούχου».

Περισσότερο από οποιονδήποτε συνδυασμό παπουτσιών και ζώνης που ταιριάζει, ένα cutout του συντρόφου σας -«είναι ίσως η πιο ηχηρή δήλωση στυλ που μπορείτε να κάνετε».

*Με στοιχεία από cnn.com | Αρχική Φωτό: Facebook

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από