Ντούα Λίπα: Ανταλλάσσει φιλιά με τον Κάλουμ Τέρνερ πιο ερωτευμένη από ποτέ

Η Ντούα Λίπα πόζαρε με τον Κάλουμ Τέρνερ μετά από ένα σόου στο οποίο παρευρέθηκαν.

Η Ντούα Λίπα και ο Κάλουμ Τέρνερ έχουν γίνει αχώριστοι τον τελευταίο καιρό. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένο και να φροντίζει να μοιράζεται όμορφες στιγμές το περισσότερο δυνατό.

Κάποιες από τις στιγμές αυτές πόσταρε η διάσημη τραγουδίστρια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με του διαδικτυακούς ακολούθους της. Συγκεκριμένα, σε αυτή της την ανάρτηση η Ντούα Λίπα πόζαρε με τον σύντροφό της Κάλουμ Τέρνερ μετά από ένα σόου στο οποίο παρευρέθηκαν και μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ των ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ που ψάχνει την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν (vids)

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ποπ σταρ φαίνεται να απολαμβάνει τα φιλιά του συντρόφου της, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα την παρέα των φίλων της. Στη λεζάντα της ανάρτησης η Ντούα Λίπα έγραψε: «Διασκέδαση μετά το σόου και τόση αγάπη».

Η είδηση της σχέσης της τραγουδίστριας και του ηθοποιού προέκυψε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο. «Είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον», είχε δηλώσει τότε μια πηγή.

Από τότε έως σήμερα, οι δύο νέοι έχουν απαθανατιστεί σε αρκετές εξόδους μαζί. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον ίδιο μήνα, καθώς φωτογραφήθηκαν να ανταλλάσσουν φιλιά στο Λος Άντζελες λίγες μέρες αργότερα.

Ο Τέρνερ έβγαινε στο παρελθόν με τη Βανέσα Κίρμπι. Η Ντούα Λίπα ήταν σε σχέση μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο με τον σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς, με τον οποίο ήταν μαζί για 8 μήνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από