Σάλος στο Μπάκιγχαμ: Το «μυστικό παιδί» του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα «απειλεί» Ουίλιαμ και Κέιτ

Σούσουρο με τον «γιο» του ζευγαριού

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται το βρετανικό παλάτι μετά τα όσα ισχυρίζεται ένας 58χρονος άνδρας από την Αυστραλία, ότι δηλαδή είναι παιδί του Καρόλου και της Καμίλα.

Σε επιφυλακή και πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι βασιλικές υπηρεσίες ασφαλείας μετά την αποκάλυψη ενός 58χρονου άνδρα, ότι είναι το μυστικό παιδί του Κάρολου και της Καμίλα.

Πιο αναλυτικά, ο λόγος γίνεται για τον Σάιμον Τσαρλς Ντόραντ Ντέι, ο οποίος γεννήθηκε στη Βρετανία και υπερασπίζεται ότι μετά τη γέννησή του δόθηκε για υιοθεσία.

Ο γεννημένος στη Βρετανία 58χρονος άνδρας είναι πεπεισμένος ότι είναι ο νόθος γιος τους, ο οποίος δόθηκε για υιοθεσία αμέσως μετά τη γέννησή του.

Απαιτούσε ένα τεστ DNA για να αποδείξει τον ισχυρισμό του για χρόνια – αλλά τώρα έχει μπει σε λίστα παρακολούθησης μετά από μια προειδοποίηση ότι μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Ντόραντ Ντέι υιοθετήθηκε όταν ήταν περίπου οκτώ μηνών, τον Αύγουστο του 1966, στο Πόρτσμουθ στη νότια ακτή της Αγγλίας, όταν η Καμίλα ήταν 18 ετών και ο Κάρολος 17.

Ο πατέρας των εννέα παιδιών υποστηρίζει ότι η υιοθετημένη γιαγιά του, η οποία εργαζόταν για τη βασίλισσα, βοήθησε να διευθετηθεί η υιοθεσία και η νέα του ζωή ως βασιλικός παρίας.

Τώρα, θέλει να βγει η αλήθεια, με σκοπό να πάρει τη θέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου και να γίνει ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας.

Ο 58χρονος δηλώνει απογοητευμένος από την άρνηση να του αναγνωρίσουν τη θέση του στη βασιλική οικογένεια. Αρνήθηκε να παρακολουθήσει την ενθρόνιση του Καρόλου, λέγοντας ότι είχε «καλύτερα πράγματα να κάνει».

Ο Ντόραντ Ντέι πιστεύει ότι υπάρχουν ασυνέπειες στο επίσημο πιστοποιητικό γέννησής του και στο όνομά του αποδεικνύει ότι είναι βασιλικού αίματος.

Αλλά το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων του έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη ιστορία γνωριμίας, που λέει ότι ο Κάρολος γνώρισε την Καμίλα χρόνια μετά τη γέννηση του 58χρονου.

Ο Ντόραντ Ντέι ισχυρίζεται ότι η έρευνά του υποδηλώνει ότι ο Κάρολος και η Καμίλα γνωρίστηκαν το 1965, όταν συναντήθηκαν στην κηδεία του Ουίνστον Τσόρτσιλ τον Ιανουάριο του ίδιου έτους.

Ωστόσο, ο Κάρολος και η Καμίλα αναφέρεται ευρέως ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε έναν αγώνα πόλο στο Windsor Great Park το 1970.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από