Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν μπορούν να κάνουν ούτε ανάγνωση τα παιδιά»

«Υπάρχει ένα σύστημα που υποδύεται ότι εκπαιδεύει και κάποιοι που υποδύονται ότι εκπαιδεύονται»

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και εξαπέλυσε ένα δριμύ κατηγορώ στα εκπαιδευτικά συστήματα, τα οποία έχουν αποχαυνώσει τα παιδιά, δημιουργώντας πολλά προβλήματα και στις δραματικές σχολές.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, όπως μας έχει συνηθίσει δηλαδή, αναφέρθηκε παράλληλα στο θέμα της οικογένειας και πως αυτή επηρεάζει άμεσα την ανάθρεψη ενός παιδιού.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ασχολούμαι πολύ με τα εκπαιδευτικά τα δικά μας, των δραματικών σχολών και δεν μπορούν να κάνουν ούτε ανάγνωση τα παιδιά. Έχουν βγάλει το λύκειο δε, ορισμένοι και κάποια πανεπιστήμια. Ούτε να διαβάσουν ένα κείμενο δεν μπορούν. Δηλαδή πρέπει να κάνεις γραμματική και συντακτικό από την αρχή. Τι άλλο να σας πω; Αυτό έχει να κάνει με το ότι υπάρχει ένα σύστημα το οποίο υποδύεται ότι εκπαιδεύει και κάποιοι που υποδύονται ότι εκπαιδεύονται».

«Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις μεγάλες αλλά υπάρχει ένας κόσμος που βγαίνει ο οποίος δεν γνωρίζει ή γνωρίζει εξιδεικευμένα πράγματα αλλά δεν ξέρει να επικοινωνήσει. Η σχέση μας με την ιστορία και με την νεοελληνική λογοτεχνία είναι ανύπαρκτη και αυτό θα το βρούμε μπροστά μας για να μην σας πω ότι ήδη το βρίσκουμε», είπε στο τέλος.

Πηγή: Athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από