Επικός Απόστολος Γκλέτσος: Έκανε τη γκάφα της χρονιάς

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, ωστόσο τέλος της συνέντευξης που έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως μπέρδεψε με άλλο πρόσωπο τον παρουσιαστή

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος της συζήτησης με τον Κώστα Τσουρό έκανε σημαντικό λάθος, το οποίο πάγωσε τον παρουσιαστή.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, ωστόσο τέλος της συνέντευξης που έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως μπέρδεψε με άλλο πρόσωπο τον παρουσιαστή.

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Απίστευτη γκάφα on air από τον Απόστολο Γκλέτσο – Μπέρδεψε με άλλον τον Κώστα Τσουρό

Ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Στο κλείσιμο της συζήτησης, ο Απόστολος Γκλέτσος «πάγωσε» τον Κώστα Τσουρό όταν έδωσε τις ευχές του για τον γάμο του δημοσιογράφου.

Α.Γκλέτσος: Θέλω να σας ευχηθώ γιατί είμαι μέσα στα πράγματα και τα ακούω όλα, έχω ακούσει ότι παντρεύεστε. Έτσι δεν είναι;

Κ. Τσουρός: Εγώ;

Κ. Τσουρός: Μάλλον με μπερδεύεστε με άλλον κύριε Γκλέτσε.

Α.Γκλέτσος: Α, χίλια συγγνώμη.

Κ. Τσουρός: Σήμερα έχουμε πολλούς γάμους η αλήθεια είναι, αλλά μάλλον με μπερδέψατε κι εσείς με τον Πέτρο Κουσουλό, όπως με έχουν μπερδέψει κι άλλοι.

Α.Γκλέτσος: Ναι, ναι χίλια συγγνώμη, χίλια συγγνώμη. Εντάξει, μια ευχή θα έδινα, δεν πειράζει. Έκανα γκάφα.

Κ. Τσουρός: Δεν πειράζει, Αποστόλη μου, αγαπημένε, να αφήσουμε τους πληθυντικούς, έχουμε κάνει τόσες ωραίες συνεντεύξεις μαζί.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από