Έξω από τα δόντια η Τζένη Χειλουδάκη: «Μου βγαίνεις στο Pride με το βρακί σου και τον Χριστό και την Παναγία» (vid)

«Αν αγαπάς την πατρίδα σου και την πονάς, είσαι ακροδεξιός και εθνικιστής»

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Χειλουδάκη, για λογαριασμό της εκπομπής «Weekenders», αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Μάλιστα, και τον περασμένο μήνα είχε αναφερθεί ξανά κατά της κοινότητας.

«Πριν λίγες ημέρες έκανα ένα post, όντας αγανακτισμένη, δέχτηκα αμέσως από άτομα της πολύχρωμης κοινότητας τέτοιο bullying. Με έλεγαν χοντρή, γριά, άσχημη, ξοφλημένη», είπε αρχικά η Τζένη Χειλουδάκη στη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης: Με Βαγιαννίδη η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Κρήτη (pic)

«Η πολύχρωμη κοινότητα, που θεωρεί τους πάντες ομοφοβικούς, έχει γίνει ετεροφοβική»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο θέμα αυτή τη στιγμή είναι η πρόκληση για την πρόκληση, με την οποία διαφωνώ. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα πω σε κάποιον πώς να εκφράζεται, αλλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Η ίδια η κοινότητα η πολύχρωμη, που θεωρεί τους πάντες ομοφοβικούς, έχει γίνει ετεροφοβική.

Αν αγαπάς την πατρίδα σου και την πονάς, είσαι ακροδεξιός και εθνικιστής. Η πίστη, δε μιλώ για την εκκλησία, μιλώ για την πίστη που σε βοηθά να συνεχίσεις σ’ αυτή τη ζωή και να έχεις και μια ελπίδα για τη μετά θάνατον. Εγώ πιστεύω, αλλά δε θα το συζητήσω, γιατί θα με χλευάσουν.

Μου βγαίνεις στο Pride με το βρακί σου και τον Χριστό και την Παναγία, θέλεις να σε σέβονται, εσύ γιατί χλευάζεις τα πάντα. Όταν εγώ πριν 30 χρόνια έβγαζα το στήθος μου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, θεωρώ ότι δρω ακτιβιστικά. Θεώρησα ότι με το να κάνω… Το μετάνιωσα, ξεφτιλίστηκα και υπάρχουν τώρα στα YouTube».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της: «Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, εγώ πέθανα, ήμουν ένα κενό πράγμα. Αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πεθαίνω κάθε μέρα και να αρχίσω να ζω. Εκείνο το διάστημα, στο οποίο κοιμόμουν στο αυτοκίνητό μου. Έμεινα στον δρόμο».

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από