Αδυσώπητος ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Όποιος τα βάζει με τον Μάρκο Σεφερλή…»

Αδυσώπητος ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Όποιος τα βάζει με τον Μάρκο Σεφερλή…»

Τι αποκάλυψε επίσης και για τη σύντροφό του, Αγγελική

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε πρόσφατα στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων σχολίασε τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, τονίζοντας ότι αν και σέβεται το κοινό που τον ακολουθεί πιστά, ο ίδιος δεν θα συμμετείχε σε κάποια επιθεώρηση του γνωστού ηθοποιού.

Πέραν αυτού, ο ηθοποιός αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα ότι η σχέση του με την Αγγελική πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

Διαβάστε επίσης: Για αυτό έχασε ο Ολυμπιακός στην Πόλη: Το «μπλακ άουτ», τα τρία κομβικά λάθη και το μεγάλο ταλέντο της Εφές (vid)

Οι απόψεις του Γιάννη Σπαλιάρα για τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξήγησε ότι το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή δεν τον εκφράζει απόλυτα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει και ότι αγαπώ το χιούμορ του, αλλά δεν με ενοχλεί κιόλας». Παράλληλα απέφυγε να τον κρίνει αρνητικά, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη απήχηση που έχει στο κοινό: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας λαοφιλής καλλιτέχνης, πολύ πετυχημένος στη χώρα μας. Όποιος τα βάζει με τον Μάρκο, είναι σαν να τα βάζει με το κοινό, γιατί χιλιάδες συμπολίτες μας πάνε κάθε χρόνο στο θέατρο να τον απολαύσουν».

Παράλληλα, ο Γιάννης Σπαλιάρας τόνισε ότι η σάτιρα δεν πρέπει να έχει όρια, ωστόσο παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Σεφερλή σε μια επιθεώρηση, έχοντας άλλους καλλιτεχνικούς προορισμούς. Μάλιστα από το 2025 ετοιμάζεται να επιστρέψει σε σειρά στην τηλεόραση, ωστόσο δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

Η σχέση του με την Αγγελική

Εκτός από τα επαγγελματικά του, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι η σχέση του με την Αγγελική βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. «Σκέφτομαι να το προχωρήσω με την Αγγελική, είμαστε πολύ καλά και φαίνεται αυτό, είμαστε σε καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ