Σούσουρο με τον Νίκολας Κέιτζ: Τι έφαγε σε ελληνική ταβέρνα στον Πειραιά – Η αλλαγή στην εμφάνισή του

Σούσουρο με τον Νίκολας Κέιτζ: Τι έφαγε σε ελληνική ταβέρνα στον Πειραιά – Η αλλαγή στην εμφάνισή του

Και τι δεν έφαγε!

Ο ταλαντούχος Νίκολας Κέιτζ, ένας από τα σπουδαιότερα αστέρια του Χόλιγουντ τίμησε τη χώρα μας με την παρουσία του για τις ανάγκες της ταινίας «The Carpenter’s Son», μέρος των οποίων πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκολας Κέιτζ, που φαίνεται πως εκτιμάει ιδιαιτέρως την ελληνική κουζίνα, βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του, σε γνωστή ταβέρνα στον Πειραιά.

Ο Νίκολας Κέιτζ έφαγε σε ελληνική ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, δοκίμασε τζατζίκι και ντολμαδάκια, που του άρεσαν ιδιαίτερα, και έδειξε ξετρελαμένος με τις ελληνικές γεύσεις.

Η αποκάλυψη για την επίσκεψη του ηθοποιού στο πειραιώτικο στέκι έγινε γνωστή από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είχα την τιμή να υποδεχθώ στο κατάστημα (Αρλεκίνος) έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, τον Nicolas Cage!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Κεφαλάς, ιδιοκτήτης του γνωστού μαγαζιού, δημοσιεύοντας σειρά από σχετικά στιγμιότυπα.

«Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά. Τον υποδέχθηκα, ήταν ευγενέστατος και απλός, μας χαιρέτησε. Ζήτησε τζατζίκι χειροποίητο, του φτιάξαμε, ντολμαδάκια, έφαγε μια πικάνια, πατάτες τηγανητές, κεφτεδάκια, του άρεσαν πάρα πολύ. Ήρθε με το παιδί του και τη γυναίκα του, ήταν εδώ και η ασφάλειά του, είχε πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε για την επίσκεψη του Νίκολας Κέιτζ στο μαγαζί του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ