Δεύτερη μέρα εκτός ΜΕΘ η Μαρινέλλα: Δεν αφήνουν κανέναν να την επισκεφτεί – Ο λόγος πίσω από την «απομόνωση»

Δεύτερη μέρα εκτός ΜΕΘ η Μαρινέλλα: Δεν αφήνουν κανέναν να την επισκεφτεί – Ο λόγος πίσω από την «απομόνωση»

Ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία της.

Νέες εξελίξεις με την υγεία της Μαρινέλλας ήρθαν στο φως μέσα από την πρωινή εκπομπή του Αντ1, Το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η σπουδαία καλλιτέχνης μετά το αιμοραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης: Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια τελετή – Η ελληνική σημαία στο φέρετρο

Η πορεία της υγείας δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού όπως έγινε σαφές μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο, με τους γιατρούς ωστόσο να στέκονται μόνιμα στο πλευρό της. Με την ευκαιρία δείτε «Αρχίζει πια το δεύτερο στάδιο όπου για κάποιες ημέρες…»

Οι εξελίξεις για την υγεία της Μαρινέλλας

Σύμφωνα με το Πρωινό, οι επισκέψεις εκτός της κόρης της απαγορεύονται για να μην συγκινηθεί και υπάρξει κάποια επιδείνωση.

«Δεν υπάρχει συγκρατημένh αισιοδοξία, υπάρχει μεγάλη. Πιστεύουν ότι είναι τόσο δυνατός άνθρωπος… Να πούμε ότι η ομιλία της είναι 100% εντάξει, δεν πειράχτηκε ποτέ. Τα άλλη μικροπροβληματάκια τέλος πάντων όλα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα φτιάξουν και θα είναι μια χαρά», ειπώθηκε στην εκπομπή.

«Σαφώς μπορεί να δεχτεί επισκεπτήριο και είναι και καλό πολλές φορές αλλά με την μειωμένη συγκινησιακή φόρτιση την οποία δεν την θέλουμε. Μην ξεχνάτε στα αιμορραγικά εγκεφαλικά η συγκινησιακή φόρτιση – εγώ πιστεύω και στη συγκεκριμένη περίπτωση έτσι έδρασε –

θα αύξησε τις πιέσεις των αγγείων στην περιοχή του εγκεφάλου και θα επήλθε η ρήξη του αγγείου μέσα από αυτή είχαμε τη αιμορραγία. Έτσι συμβαίνει σε πολλά περιστατικά», είπε ο κ. Αδαμίδης παθολόγος, διδάκτωρ Παν. Αθηνών και διευθυντής παθολογικής κλινικής στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, σήμερα Πέμπτη 17/10.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ