«Παραμιλούν» όλοι με πανέμορφη παίκτρια στον Εκατομμυριούχο – Άφωνος ο Αρναούτογλου!

«Παραμιλούν» όλοι με πανέμορφη παίκτρια στον Εκατομμυριούχο – Άφωνος ο Αρναούτογλου!

Θα μπορούσε να ήταν και μοντέλο

Πάμε με τα βασικά, δεν βλάπτει μια μικρή επανάληψη, είναι μητέρα της μάθησης άλλωστε, καταπώς λένε: Το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Ένα πολύ καλό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, πιο σωστά, όπως φανερώνει και η μακροχρόνια επιτυχία του σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ελλάδα το μάθαμε κάποτε με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, υπήρξε ένα σύντομο διάστημα που το ρόλο του «κεντρικού» πήρε ο Θοδωρής Αθερίδης (αυτό πάντως ούτε ο ίδιος παίζει να το θυμάται, μεταξύ μας….) για να υπάρξει μια δυναμική επιστροφή τα τελευταία χρόνια, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνει εξαιρετική, ομολογουμένως, δουλειά στον ΑΝΤ1.

Συνήθως το παιχνίδι ακούγεται ιντερνετικώς για το περιεχόμενο των ερωτήσεων του, για κάποιον πολύ καλό παίκτη που έφτασε λιγότερο ή περισσότερο κοντά στο μεγάλο έπαθλο – παρεμπιπτόντως, ακόμα περιμένουμε να το πάει κάποιος ως το τέλος στην τρέχουσα βερσιόν εν Ελλάδι.

Αυτή τη φορά ωστόσο, είχαμε να κάνουμε με κάτι εντελώς διαφορετικό που πυροδότησε το ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Δεν πρέπει να κρίνουμε από την εμφάνιση, συμφωνούμε. Αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Είναι απλώς πέρα από τις δυνάμεις σου.

Η παίκτρια αυτή, ήταν να… σου πέφτει το σαγόνι. Πανέμορφη. Και νιώθουμε πως αυτό είναι understatement. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της το είπε ευθύς αμέσως. Αλίκη Γκιτέρσου το όνομα της, με μπαμπά Έλληνα και μητέρα από την Ιαπωνία, η οποία όμως μένει στα μέρη μας, εδώ και πολλές δεκαετίες. Δια της μίξης των γονιδίων προέκυψε κάτι το υπέροχο. Χαμογελαστή, ευγενική και πρόσχαρη, στοιχεία που την έκαναν να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο.

Εξαιρετική παίκτρια πάντως πέρα από το φαίνεσθαι. Έφτασε ως την 11η ερώτηση. Κάτι που σημαίνει ότι πήγε δίχως λάθος ως το μαξιλαράκι των 5.000 ευρώ. Με αυτά εγγυημένα συνέχισε για τα περισσότερα, αλλά την πάτησε στο εξής: «Ποια από τις παρακάτω δεν έχει κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς;». Η σωστή απάντηση ήταν “Βίκυ Κουλιανού”, αλλά δεν την ήξερε, το νεαρόν της ηλικίας της (25 ετών) δικαιολογεί την άγνοια της επί του θέματος. Δύσκολο να μη σταθεί κανείς στην ειρωνεία πως μια τόσο όμορφη κοπέλα έχασε σε ερώτηση για διαγωνισμό ομορφιάς…

Το X (πρώην Twitter), πάντα προσεκτικό σε οτιδήποτε παίζει στην τηλεόραση, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το όλο ζήτημα. Ως και poll έγινε με ερώτημα αν είναι αυτή η πιο όμορφη παρουσία που έχουμε δει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Βοηθάμε και εμείς λίγο και δίνουμε τις πιθανές απαντήσεις πάντα στο στιλ του αγαπημένου μας τηλεπαιχνιδιού.

Και αφού… απαντήσαμε, δίχως να πάρουμε καμία βοήθεια, πάμε να δούμε και μερικά από τα σχόλια του Χ για την όμορφη Αλίκη, που δεν ξέρουμε αν είναι από τη χώρα των Θαυμάτων, αλλά είναι ένα θαύμα.

Πρώτο trend ήταν στο πάλαι ποτέ Twitter, ειδικά στην 2η εμφάνισή της στο Εκατομμυριούχο, όταν και πήγε στο στούντιο ακόμα πιο βαμμένη – αν και δεν το είχε ανάγκη, αν μας ρωτάς, μιλάμε για τον ορισμό της φυσικής ομορφιάς, βασικά το αρχέτυπο αυτής. Σε συνδυασμό δε, με την εξυπνάδα και την γλυκύτητά της, το πήγε σε άλλη πίστα. Από αυτή που τερματίζει το παιχνίδι!

πηγή: athensmagazine.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ