Ανθή Φακιδάρη: Ο πρώτος «άγγελος» από την Ελλάδα, χθές έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει με την ομορφιά της

Ανθή Φακιδάρη: Ο πρώτος «άγγελος» από την Ελλάδα, χθές έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει με την ομορφιά της

Το μοντέλο έχει μοιραστεί φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από τη σχέση της με τον σύντροφό της, που είναι επίσης μοντέλο

Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, χθες, Τρίτη, πέντε χρόνια μετά την επιστροφή των «αγγέλων» της γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

Η πρώτη γνωριμία της 21χρονης με το φως της δημοσιότητας ήταν ως σύντροφος του Αγγαίου Ποθητού, ο οποίος έγινε γνωστός από το GNTM 4.

Το μοντέλο έχει μοιραστεί φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από τη σχέση της με τον σύντροφό της, που είναι επίσης μοντέλο.

Η Ανθή Φακιδάρη, μέσα σε μόλις δύο χρόνια, έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως τους Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy και πλέον περπατάει σε πασαρέλες σε Εβδομάδες Μόδας όλου του κόσμου.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι το πρότυπό της είναι η Ζιζέλ Μπούντχεν, ενώ έχει αναφέρει ότι αυτό που λατρεύει πιο πολύ στη δουλειά της είναι τα ταξίδια και ο κόσμος που έχει την ευκαιρία να γνωρίσει.

Στο σόου, η θρυλική Cher ήταν η special guest και ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα πλαισίωσαν επίσης η ανερχόμενη τραγουδίστρια Tyla και η Lisa από τις Blackpink, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη και ρυθμό.

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη

Το μοντέλο, που βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ τρία χρόνια, έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τις ιδανικές της αναλογίες.

Μεγάλωσε στο Περιστέρι, με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα. Λόγω των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων ταξιδεύει συχνά σε Αθήνα, Παρίσι, Μιλάνο και Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε πρόσφατα στο catwalk του Ralph Lauren.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε όταν βρέθηκε στον Alpha, όπου ο πατέρας της εργάζεται ως καμεραμάν και δέχτηκε την πρώτη πρόταση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως οι Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy. Στο επερχόμενο Victoria’s Secret Fashion Show 2024, θα εμφανιστεί πλάι σε διάφορα μοντέλα όπως οι Anok Yai, Ashley Graham, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Devyn Garcia, Gigi Hadid, Grace Elizabeth, He Cong… Imaan Hammam, Irina Shaabeliy Fontana, Jasmine Tookes, Joan Smalls, Josephine Skriver, Layla Etengan, Mathilda Gvarliani, Mayowa Nicholas, Neelam Gill… Paloma Elsesser, Paula Soares, Rania Benchegra, Taylor Hill, Tyra Banks, Valentina Sampaio και επίσης Vivienne Rohner.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ