«Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου»: Η πραγματική καταγωγή του Μάστορα και γιατί η Σουπερ Κική τον είπε Αλβανό

«Εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση», είπε ο Χρήστος Μάστορας

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καταγωγή του από χωριό στην βόρεια Ήπειρο, αλλά και για τις σχέσεις Ελλήνων – Αλβανών

«Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Βέλντε, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, η… φάπα του Μεντιλίμπαρ και ο ρόλος των αρχηγών

Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε στα media ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποιοι ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Δεν σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε και για τις σπουδές του στο ΤΕΙ Οινολογίας τις οποίες δεν ολοκλήρωσε ποτέ. «Πήγα δέκα φορές και νομίζω πως δεν με κέρδισε η Ακαδημαϊκή μόρφωση, δυστυχώς», αποκάλυψε καλεσμένος στη Late Night εκπομπή του ANT1.

Σούπερ Κική για Χρήστο Μάστορα: «Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μάγια»

Με νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Σούπερ Κική σχολίασε θέματα επικαιρότητας έχοντας στο πλευρό της στον Fipster.

Ο γνωστός youtuber διαβάζοντας τα δημοσιεύματα για την υγεία της Μαρινέλλας, αλλά και την απόφασή της να θέσει εκτός της συναυλίας στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα, έκανε τη Σούπερ Κική να αντιδράσει έντονα.

«Διάρροια έπαθε ο άνθρωπος ρε παιδιά χ…ε από τα μάτια», σχολίασε η Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα μετά την απόφαση της Μαρινέλλας.

«Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε στη συνέχεια η γνωστή youtuber, με τον Fipster να την κοιτά με έντονη αμηχανία καθώς είναι στενός φίλος με την σύντροφο του τραγουδιστή, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του», είπε η Σούπερ Κική για τον Fipster.

Σούπερ Κική για Μαρινέλλα: «Την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια!»

Η Σούπερ Κική σχολίασε με τον Fipster την απόφαση της Μαρινέλλας να θέσει εκτός της συναυλίας στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις με τα λεγόμενά της.

Τα άσχημα σχόλια της Σούπερ Κικής για τον Χρήστο Μάστορα

Ειδικότερα, στο νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, ο Fipster διάβασε τα δημοσιεύματα για την υγεία της Μαρινέλλας, αλλά και την απόφασή της να θέσει εκτός της συναυλίας στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα, με την influencer να υπογραμμίζει «διάρροια έπαθε ο άνθρωπος ρε παιδιά χ…ε από τα μάτια» και να προσθέτει «Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από