Σπαραγμός Μαρίας Μπακοδήμου για την περιπέτεια της υγείας της: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου όταν είδα…»

Σπαραγμός Μαρίας Μπακοδήμου για την περιπέτεια της υγείας της: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου όταν είδα…»

«Υπέστην αλλεργικό σοκ από...»

Η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA, όπου μίλησε για διάφορα θέματα.

Πρόσφατα, αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία της, καθώς κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εξετάσεων στο νοσοκομείο, κατέληξε στην εντατική λόγω αλλεργικού σοκ από φάρμακο. Αυτό το περιστατικό την τρόμαξε και προσπαθεί ακόμη να συνέλθει, όπως παραδέχεται.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Βέλντε, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, η… φάπα του Μεντιλίμπαρ και ο ρόλος των αρχηγών

Στις δηλώσεις της, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Υπέστην αλλεργικό σοκ από φάρμακο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, που σε τρομάζει πολύ, καθώς συνειδητοποιείς ότι μπορεί να κινδυνεύσεις από κάτι που δεν είχες υπολογίσει. Φοβήθηκα για τη ζωή μου όταν αντιλήφθηκα τη σοβαρότητα της κατάστασης. Χρειάζομαι μέρες ξεκούρασης. Οι κοντινοί μου άνθρωποι ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, κάτι που ήταν πολύ παρήγορο. Η μητέρα μου το έμαθε από ένα δημοσίευμα και αυτό ήταν πολύ δύσκολο».

«Αρχές Σεπτεμβρίου είχα αυτή την έλλειψη της συνήθειας, αλλά νιώθω πολύ καλά μέσα σε αυτά που κάνω. Δεν έχω να σας ανακοινώσω κάτι για την ΕΡΤ», ανέφερε έπειτα για την απουσία της από την τηλεόραση και τα σχέδιά της.

«Δεν με αφορά, δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν για το πώς θα κάνω σάτιρα ούτε θα ζητήσω από κανέναν λογαριασμό ούτε για το πώς έκανα τη δουλειά μου τότε. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Μάρκο Σεφερλή, δεν με ενδιαφέρει», επισήμανε για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε στο οποίο “μπλέχτηκε” και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον τελευταίο, μάλιστα, και το γεγονός πως δεν μιλάνε πια, τόνισε; «Κάθε φορά που με βλέπετε πάτε να με ρωτήσετε το ίδιο κι εγώ προσπαθώ να σας αποφύγω. Πόσα χρόνια θα πάρει λέτε;»

πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ