Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

«Χωρίς να τον εμπιστεύομαι τον Χριστό δεν μου αρέσει η ζωή»

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου.

Η Πάολα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο και σοκαριστικό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: «Υποκλίθηκε» στον Μέσι ο Γκουαρντιόλα: «Μπορεί να δείχνω ασέβεια αλλά είναι καλύτερος από Μαραντόνα και Πελέ»

Οι δηλώσεις της Πάολα και η τρομακτική αποκάλυψη

«Αγαπώ τον Χριστό από όταν ήμουν παιδί. Χωρίς να τον εμπιστεύομαι δεν μου αρέσει η ζωή», ανέφερε αρχικά σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις εικόνες που έχει στο καμαρίνι της.

Για το σώμα της και πως διατηρείται, είπε: «Δεν έχω γυμναστεί στη ζωή μου. Αλλά εδώ και 3 ημέρες ξεκίνησα με ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Έτσι είμαι απλά, τρώω δεν τρώω. Τρελαίνομαι για φασόλια, φασολάδα, ρεβύθια».

Ο δημοσιογράφος επίσης, την ρώτησε με αφορμή την 47χρονη stalker του Γιάννη Πλούταρχου, με την Πάολα να αποκαλύπτει ένα αδιανόητο περιστατικό. «Εμένα ήταν τραβηγμένο. Ήταν πολύ μακριά μας. Νόμιζε ότι το παιδί μου είναι παιδί του.»

Όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, αποκάλυψε τις πραγματικές σχέσεις που έχουν όταν οι φωτογράφοι δεν τους τραβάνε.

«Ο Φώτης είναι ο άνθρωπος μου. Η οικογένεια μου. Εννοείται πως είναι συνεργάτης μου. Έχουμε χωρίσει αλλά δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Η αγάπη υπερτερεί του εγωισμού. Στην αρχή μπορεί να πονάει κάτι αλλά η αγάπη είναι τόσο έντονο συναίσθημα», αποκάλυψε.

Επίσης, μίλησε και για τον σύντροφό της που είναι κάθε ώρα και λεπτό στο πλευρό της. «Ο αγαπημένος μου είναι παντού όπου βρίσκομαι. Πρέπει να υπάρξει σημαντικός λόγος για να μην είναι κοντά. Εγώ νομίζω είναι ζηλιάρα αλλά οι φίλοι μου λένε είσαι ψεύτρα», εξομολογήθηκε

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ