Ζουν στην αληθινή ζωή τον έρωτα του Μαθιού-Βασιλικής: Κάνουν το επόμενο «βήμα» Λάλος και Λαμπροπούλου

«Κάτω από την ίδια στέγη».

Ένα ζευγάρι που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha και τη σειρά Σασμός, δείχνει ξανά τη δύναμη της συνεργασίας του μέσα από τη σκηνή του Ηρωδείου, για την παράσταση «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου». Φυσικά πρόκειται για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και το Δημήτρη Λάλο. Με την ευκαιρία δείτε πως η μεγάλη της κόρη και παιδί του Νταλιάνη την καμάρωσε στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου.

Ωστόσο αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον είναι πως ακόμα οι δυο τους κρατούν «υπό μυστικότητα» τη σχέση τους και συγκεκριμένα μακρία από τα social media. Σύµφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο «Secret», που κυκλοφορεί, οι δύο καταξιωµένοι ηθοποιοί έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους! Μένουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στα Πετράλωνα. Το δηµοφιλές ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι που μέσα από μια σειρά, έγινε ζευγάρι και στη ζωή, έχει εξαιρετική χηµεία στα επαγγελµατικά. Άλλωστε αυτό φάνηκε πριν από λίγες µέρες στην παράσταση που έδωσαν ρεσιτάλ ερµηνείας.

Οι δηλώσεις των ηθοποιών
«Ηταν µια εξαιρετικά απολαυστική εµπειρία. Η συνεργασία µου µε τον ∆ηµήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόµα µία φορά. Είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι µε έναν άνθρωπο που έχεις ξαναβρεθεί τηλεοπτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριλίτα Λαµπροπούλου µετά το τέλος της παράστασης στην κάµερα της εκποµπής «Buongiorno».

Ο ∆ηµήτρης Λάλος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι µε ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν υποκριτικά και όχι µόνο. Πάντα είναι πιο εύκολο να δουλεύεις µε έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά. Το θέατρο είναι γεµάτο και εµείς είµαστε ευγνώµονες γι’ αυτό. Το άγχος είναι πάντα δηµιουργικό για έναν ηθοποιό».

Πηγή: athensmagazine.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από