«Θα τα πούμε στα δικαστήρια»: Αγωγή και μήνυση της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ στην Espresso

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια»: Αγωγή και μήνυση της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ στην Espresso

Αποκλειστική δήλωση της ανιψιάς της

Με οργή και αγανάκτηση η οικογένεια της Σούλης Σαμπάχ και πιο συγκεκριμένα η ανηψιά της Μελίτα Χριστοδούλου – Μπενάκη, ζητούσε δυο μέρες πριν από την εφημερίδα «Espresso» να ανακαλέσει το δημοσίευμα της περασμένης εβδομάδας, σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσει την νομική οδό, όπως ακριβώς συνέβη σήμερα, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ έχει φύγει από την ζωή στις 2 Μαΐου 2023 και η ανηψιά της Μελίτα Χριστοδούλου που με αγανάκτηση είδε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Espresso» τον τίτλο «Παύλος Γερουλάνος – «φύλακας Άγγελος της Σούλης Σαμπάχ» μίλησε αποκλειστικά στο youweekly.gr εκφράζοντας την αγανάκτηση της για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αφού προηγουμένως είχε επικοινωνήσει με την εφημερίδα και τον δημοσιογράφο και είχε ζητήσει την διάψευση του συγκεκριμένου άρθρου αλλά χωρίς να βρει ανταπόκριση.

Διαβάστε επίσης: Η γκολάρα του Κωστούλα με την εθνική ελπίδων (vid)

Το εξώδικο της οικογένειας – Τι ζητάει!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μελίτας Χριστοδούλου «ουδέποτε ο Παύλος Γερουλάνος ήταν στο πλευρό της θείας μας, ουδέποτε υπήρξε «φύλακας – Άγγελος» της, δεν τον γνώριζε καν, όπως επίσης η Σούλη Σαμπάχ είχε πλήρη διαύγεια μέχρι το τέλος της και ότι εμείς η οικογένεια της βρισκόμασταν στο πλευρό της».

Η Σούλη Σαμπάχ στο παρελθόν

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια» υποστηρίζει σήμερα η οικογένεια για να λύσει τις διαφορές της.
Το εξώδικο της οικογένειας που εστάλη το μεσημέρι της Παρασκευής στην εφημερίδα και το έχει αποκλειστικά το youweekly. gr ζητάει μέσα στο επόμενο 24ωρο, το έντυπο και ο δημοσιογράφος να διαψεύσουν το δημοσίευμα, αλλιώς θα επιλέξουν την νομική οδό για να δικαιωθούν.

Το εξώδικο της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ 1
Το εξώδικο της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ 2
Το εξώδικο της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ 3
Το εξώδικο της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ 4
Το εξώδικο της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ 5
Το εξώδικο της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ 6
Το εξώδικο της οικογένειας της Σούλης Σαμπάχ 7

Το πρωτοσέλιδο που άναψε φωτιές! Η ανακοίνωση της οικογένειας στο youweekly.gr

Να υπενθυμίσουμε πιο συγκεκριμένα ότι δυο μέρες πριν είχαμε μιλήσει για τις αντιδράσεις αυτές της οικογένειας, όταν με μεγάλη ΕΚΠΛΗΞΗ είδε το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο του δημοσιογράφου Νίκου ΝΙΚΟΛΙΖΑ ανέφερε ότι «η οικογένεια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ φρόντισε η σπουδαία τραγουδίστρια να ζήσει με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια της» και ότι εκείνος την είχε υπό την προστασία του μέχρι που εκείνη έφυγε από την ζωή…

Μάλιστα μέσα στο κείμενο αναφερόταν ότι «η ηθοποιός και τραγουδίστρια ζούσε απομονωμένη στο βαθύ σκοτάδι του μυαλού της λόγω άνοιας που της είχε χτυπήσει την πόρτα». Η πλευρά της οικογένειας υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι ψευδές και εκείνοι βρίσκονταν στο πλευρό της θείας τους μέχρι την τελευταία στιγμή όπως και ότι ουδέποτε γνώρισαν τον Παύλο Γερουλάνο.

Παλιά φωτογραφία του Παύλου Γερουλάνου

Το youweekly.gr είχε μιλήσει τότε αποκλειστικά με την ανηψιά της Σούλης Σαμπάχ και εκείνη αφού διέψευσε κατηγορηματικά όλο το δημοσίευμα δήλωσε: «Με ΕΚΠΛΗΞΗ και αγανάκτηση εμείς η οικογένεια της Σούλης Σαμπάχ πληροφορηθήκαμε το άρθρο της εφημερίδας Espresso. Η Σούλη Σαμπάχ έζησε με αξιοπρέπεια όλη της την ζωή, δεν χρειάστηκε ποτέ βοήθεια από κανένα, δεν είχε επαφές με τον κ. Γερουλάνο και έσβησε έχοντας πλήρη διαύγεια στην αγκαλιά των αγαπημένων της συγγενών. Η οικογένεια σκοπεύει να κινηθεί νομικά απέναντι σε οποιονδήποτε σπιλώνει την μνήμη της και ακυρώνει με ψευδείς δημοσιεύσεις σχέσεις αληθινής αγάπης».

Η ανηψιά της

Μελίτα Χριστοδούλου- Μπενάκη

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ