Το ξεφούρνισε η Αθηνά Οικονομάκου: «Είμαι περήφανη για τον Φίλιππο, αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο…»

Το ξεφούρνισε η Αθηνά Οικονομάκου: «Είμαι περήφανη για τον Φίλιππο, αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο…»

Μίλησε ανοιχτά και χωρίς περιστροφές

Ιδιαίτερα ανοιχτή στο να μιλήσει για τα προσωπικά της εμφανίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno», με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, «Έχω παιδιά».

Η ηθοποιός που έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξής της, έκανε και μια μικρή αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τη σχέση που έχουν σήμερα, μετά το διαζύγιο. Συγχρόνως, τοποθετήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται.

Διαβάστε επίσης: Η τρίτη φορά του Μασούρα στο Λονδίνο (vids)

«Είναι ένας υπέροχος πατέρας»

Χαρακτηριστικά, η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: «Πάντα άφηνα χρόνο και για την προσωπική μου ζωή, αλλά τώρα ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, λόγω και της απόστασης, θέλει λίγο παραπάνω χρόνο, γιατί λείπεις κάποιες μέρες. Θέλει μεγαλύτερη οργάνωση ο χρόνος…».

Και συμπλήρωσε: «Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, δε θα άλλαζα τίποτα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δε θα έπαιρνα πιο νωρίς αποφάσεις, όλα έγιναν στην ώρα τους και όπως έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη και για τον Φίλιππο και τη σχέση που έχουμε. Είναι ένας υπέροχος πατέρας. Και για τη νέα μου σχέση είμαι περήφανη, και για τα παιδιά μου, που είναι υπέροχα πλάσματα. Δεν υπάρχει κάτι που με προβληματίζει».

Πηγή Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ