«Την έβλεπαν κι έκαναν τον σταυρό τους»: Η καλλονή εγγονή της Τασσώς Καββαδία είναι ίδια η Αντζελίνα Τζολί

«Την έβλεπαν κι έκαναν τον σταυρό τους»: Η καλλονή εγγονή της Τασσώς Καββαδία είναι ίδια η Αντζελίνα Τζολί

Αργυρώ Καλλιάφα είναι η εγγονή της Τασσώς Καββαδία, της απόλυτης κακιάς του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας.

Η εγγονή της Τασσώς Καββαδία σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για τη σχέση της με τη γιαγιά της, αλλά και την περιπέτεια της με τη νευρική ανορεξία.

Η Αργυρώ Καλλιάφα έχει μεγάλη ομοιότητα με τη γιαγιά της

Όπως υπογράμμισε «η Τασσώ Καββαδία ήταν πολύ γλυκιά, είχε αξιοπρέπεια και ήθος. Ήταν έντονη η διαφορά της από τις ταινίες. Από κοντά ήταν ήρεμη δύναμη. Έχω ακούσει ιστορίες όπου την έβλεπαν στον δρόμο και έκαναν το σταυρό τους, φτύνονταν. Δεν ξέρω αν μοιάζω μαζί της όντως, αλλά το ακούω αρκετά συχνά. Όταν έχω αυστηρό ύφος μπορεί μου λένε: «έλα τώρα Τασσώ, στάματα».

Η μάχη της Αργυρώς Καλλιάφα με τη νευρική ανορεξία

Όσον αφορά την περιπέτεια που είχε με τη νευρική ανορεξία, η Αργυρώ Καλλιάφα επεσήμανε «μικρή έπαιζα σε παραστάσεις και έγραφα σενάρια. Με το σχέδιο περνούσα πάντα πολύ πιο ωραία. Την πρώτη μου επίδειξη την έκανα στα 19. Όταν ξεκινούσα επηρεάστηκα πάρα πολύ από τα πρότυπα ομορφιάς. Υπήρχαν στυλίστες που σου έλεγαν «πρέπει να είσαι πιο αδύνατη. Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο. Το 2017 έκανα την «reborn», μια συλλογή με την οποία ήθελα να πω ότι σημασία έχει να είσαι υγιής και δυνατός και να μην ακολουθείς τα πρότυπα».

Αργυρώ Καλλιάφα: Η πανέμορφη εγγονή της Τασσώ Καββαδία και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Εγγονή από την Τασσώ Καββαδία: Ένα βλέμα της αρκεί για να γυρίσει κάποιος και να την πει Τασσώ Καββαδία. Η Αργυρώ Καλλιάφα μοιάζει εκπληκτικά με τη γιαγιά της, Τασσώ Καββαδία, η οποία υπήρξε η «κακιά» του ελληνικού κινηματογράφου ως ηθοποιός.

Η Αργυρώ που κληρονόμησε το βλέμμα της γιαγιάς της βρίσκεται στην ηλικία των 26 χρόνων. Ασχολείται με τη μόδα, σχεδιάζοντας ρούχα, τα οποία έχουν βραβευτεί. Η εγγονή από την Τασσώ Καββαδία έχει βραβευτεί μάλιστα στο 15ο Athens Xclusive Designers Week. Η ίδια παραδέχτηκε πως έπασχε από νευρική ανορεξία, δίνοντας συμβουλές στα νεαρά κορίτσια σαν κι εκείνη.

Εγγονή από την Τασσώ Καββαδία – Αργυρώ Καλλιάφα: «Ζαλιζόμουν και είχα τάσεις λιποθυμίας»

«Έπασχα από ανορεξία και βουλιμία και ήταν ένας φαύλος κύκλος. Με επηρέαζε πάρα πολύ ο χώρος της μόδας με τα πολύ αδύνατα μοντέλα. Κάποιος ήρθε ένας και μου είπε ”πάχυνε”. Ουσιαστικά είχα πάρει ένα κιλό, και έκανα τεράστια προσπάθεια για να χάσω το ένα κιλό.

Το θέμα είναι ότι έχασα το ένα κιλό και μετά ήθελα να χάσω άλλο ένα για να φτάσω τα πρότυπα που ήθελα. Έφτασα στο σημείο να ζυγίζω 42 κιλά. Να τρώω ένα μπισκότο και να μην μπορώ να το φάω. Να μου φαίνονται 2 ξηροί καρποί πολύ βαρύ σαν γεύμα.

 

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ