Οι θυελλώδης σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών της δεκαετίας του ’60 που δεν γνωρίζαμε ότι ήταν ζευγάρι

Οι θυελλώδης σχέσεις αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών της δεκαετίας του ’60 που δεν γνωρίζαμε ότι ήταν ζευγάρι

Ποιοι ήταν ζευγάρι...

Φλογεροί έρωτες – Αληθινές ιστορίες: Πρόκειται για σχέσεις που άφησαν εποχή και διαδραματίστηκαν κατά τη δεκαετία του ’60. Ορισμένες από αυτές τις ιστορίες έρωτα είναι γνωστές, ενώ κάποιες άλλες δεν είναι.

Φλογεροί έρωτες – Αληθινές ιστορίες: Οι μεγάλοι έρωτες της δεκαετίας του ’60

Δημήτρης Παπαμιχαήλ – Δέσπω Διαμαντίδου: Γνωρίστηκαν το 1955 στο Εθνικό Θέατρο. Η Δέσπω ήταν μία γυναίκα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ερωτική ζωή του Παπαμιχαήλ, καθώς και στην καριέρα του. Ο έρωτας τους κράτησε μέχρι το έργο «Κολόμπο», όταν ο Παπαμιχαήλ γνώρισε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Χριστίνα Σύλβα – Λάμπρος Κωνσταντάρας: Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, το 1957, καθώς ήταν πολύ ερωτευμένοι. Όμως, ο Κωνσταντάρας απάντησε αρνητικά στην πρόταση γάμου της Σύλβας. Έτσι, έμειναν μαζί μόνο για τέσσερα χρόνια.

Άννα Καλουτά – Λάμπρος Κωνσταντάρας: Γνωρίστηκαν σε παράσταση. Τα φιλιά στη σκηνή δημιούργησαν έναν έρωτα. Ο Κωνσταντάρας ήταν ο πρώτος έρωτας της Καλουτά. Η Καλουτά δεν ήθελε να είναι ανύπαντρη μητέρα. Τελικά, η σχέση τους διήρκεσε περίπου μία πενταετία.

Σπεράντζα Βρανά – Κώστας Βουτσάς: Γνωρίστηκαν το 1959 και έπειτα πραγματοποίησαν μία θυελλώδη σχέση. Ήθελαν να παντρευτούν, πράγμα που τελικά δεν έγινε. Ο λόγος ήταν πως ο Κώστας Βουτσάς ζήτησε από την Σπεράντζα Βρανά να αφήσει το θέατρο για να αφοσιωθεί στο σπίτι. Εκείνη δεν το δέχτηκε. Έτσι, έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια, χώρισαν οριστικά.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ