Nέο Σoκ πριν λίγο: Νεκρός ξαφνικά ο 44χρονος ηθοποιός της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1

Nέο Σoκ πριν λίγο: Νεκρός ξαφνικά ο 44χρονος ηθοποιός της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1

Ο θάνατος του ηθοποιού έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο...

Ο θάνατος του ηθοποιού Λευτέρη Παπαμιχαήλ έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και ευρύτερα στο κοινό που τον γνώρισε μέσα από την παρουσία του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Τα τελευταία χρόνια, ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ συμμετείχε σε αρκετά δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα, αναδεικνύοντας το ταλέντο του και κερδίζοντας την εκτίμηση των συναδέλφων και των θεατών. Μεταξύ των ρόλων που ερμήνευσε ξεχωρίζει η συμμετοχή του στη δραματική σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι», η οποία είχε μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο Γιάννης Αλαφούζος για όσα ακούστηκαν στα «πρωινάδικα» για τον Μπάλντοκ

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, όπου θεωρούνταν ένας χαρισματικός ηθοποιός με σεμνότητα και αφοσίωση στην τέχνη του. Η είδηση του θανάτου του έγινε γρήγορα γνωστή και συγκίνησε φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια τη λύπη τους για την απώλεια ενός ταλαντούχου ανθρώπου.

Πολλοί συνάδελφοι του τον αποχαιρέτησαν μέσω των social media. Μεταξύ αυτών, ο Μιχάλης Οικονόμου και η Ευτυχία Μελή.

Δείτε την ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου:

«Έλα ρε Λευτέρη! 🕯️ #rip».

Δείτε την ανάρτηση της Ευτυχίας Μελή:

«Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ. Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!»

πηγή: enimerotiko.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ