«Έχει κοστίσει πολύ στη μητέρα τους αυτή η κατάσταση» – Όσα αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας Μαζωνάκη

«Έχει κοστίσει πολύ στη μητέρα τους αυτή η κατάσταση» – Όσα αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας Μαζωνάκη

Aδελφικός φίλος του τραγουδιστή μιλά για τα πάντα

Αδελφικός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη αλλά και της οικογένειας τονίζει στην εκπομπή Super Κατερίνα ότι η απόφαση του τραγουδιστή να συνεχίσει την δικαστική διαμάχη έπεσε κεραυνός εν αιθρία.

Να τονίσουμε ότι ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε χθες (8/10) ο Γιώργος Μαζωνάκης, εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την αδελφή του Βάσω, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

«Η απόφαση του Γιώργου Μαζωνάκη να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς στην οικογένεια ούτε στο στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι πάθαμε όλοι σοκ. Όλα έδειχναν πως έχει ηρεμήσει η κατάσταση και πως τα δυο αδέλφια σιγά σιγά θα έφτιαχναν τη σχέση τους. Η Βάσω ήθελε να τα βρει εξωδικαστικά με τον αδελφό της και να έρθει σε κάποιο συμβιβασμό», ανέφερε αρχικά.

Η μητέρα τους είναι εκείνη που της έχει κοστίσει πολύ αυτή η κατάσταση. Τη στεναχωρεί πολύ που τα δυο της παιδιά δεν μιλιούνται, όταν τους καμάρωνε και τους δυο πάντα αγαπημένους. Την ημέρα που δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου, της ανέβηκε η πίεση» αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ