Αγγελική Ηλιάδη: Η αποκάλυψη για τον Σάββα Γκέντσογλου και το… αγέννητο παιδί

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσου, κατά την οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου, την γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, αλλά και το… αγέννητο παιδί της.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

«Διαβάζω σχόλια όταν θα κάνω μία δημοσίευση. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το να βγάζει ο άλλος όλα τα ψυχολογικά του στα σχόλια, που συμβαίνει πάρα πολλές φορές, χωρίς να έχω ποστάρει κάτι προκλητικό. Ήταν μία φωτογραφία απλώς με το παιδί μου και από κάτω έγραφαν πολύ άσχημα πράγματα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος. Μπλοκάρω, διαγράφω, γιατί δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες από τη στιγμή που στο προφίλ μου έχω και φωτογραφίες με τα παιδιά μου. Η μάνα δεν φοράει μαγιό; Βγαίνει με την κελεμπία στην παραλία; Ο κόσμος έχει πολλά ψυχολογικά, το έχουμε καταλάβει αυτό», είπε αρχικά για τα σχόλια που δέχεται στα social media.

Όσον αφορά στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά της, σημείωσε: «Κατά περιόδους, όταν τα παιδιά ήταν μικρά και δεν είχα βοήθεια, αναγκαστικά, εφόσον η προτεραιότητά μου είναι να είμαι δίπλα τους για να τα μεγαλώνω και εφόσον ο μπαμπάς ήταν πάντα στο εξωτερικό λόγω επαγγέλματος, αυτό με κρατούσε πίσω από τη δουλειά μου. Δεν μπορούσα να εργαστώ».

Και έπειτα εξομολογήθηκε: «Από όλα αυτά που έχω ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, το μοναδικό πράγμα που μου έχει μείνει είναι όταν αναφέρθηκαν τηλεοπτικά στο αγέννητο παιδί μου. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό, πάρα πολύ άσχημο και πραγματικά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον άνθρωπο που το έκανε. Λυπήθηκα γι’ αυτόν. Το βρήκα τραγικό, το βρήκα ανήθικο εντελώς. Τελευταία στιγμή το άφησα, άλλαξα γνώμη, πέσανε συγγνώμες. Όχι ότι μία συγγνώμη μπορεί να σβήσει κάτι πολύ άσχημο, αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια».

Για τον πρώην σύντροφό της και έναν νέο έρωτα, ανέφερε: «Ο Σάββας είναι καταπληκτικός ως μπαμπάς. Μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του πλέον. Δεν έχω άγχος, παλαιότερα αγχωνόμουν όταν ήταν πιο μικρός ο Βασιλάκος. Τα τελευταία χρόνια είμαστε φίλοι με τον Σάββα. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος, περάσαμε κι εμείς τις φάσεις μας, αλλά πλέον δεν είμαστε απλώς φίλοι, αγαπιόμαστε τρελά. Είμαστε φανταστικά. Δεν θα σου πω καλύτερα από πριν, αλλά είμαστε πάρα πολύ καλά.

Δεν έχει τύχει να του γνωρίσω σύντροφό μου ή εγώ δική του. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ένιωθα τόσο άνετα. Δεν νομίζω, εκτός αν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο θα είχα περάσει πάρα πολύ χρόνο μαζί του και θα πήγαινε για πιο σοβαρά η σχέση, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε ας μη το συζητάμε. Το έχω κλείσει αυτό το κεφάλαιο, δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει για να είμαι ειλικρινής. δεν νομίζω ότι με όλα αυτά που έχω ζήσει μπορώ να ερωτευτώ κεραυνοβόλα. Τον έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου και θεωρώ ότι αυτά συμβαίνουν μία φορά στη ζωή».

Σχετικά με τη γιαγιά της, επειδή η συνέντευξη ήταν μαγνητοσκοπημένη πριν μαθευτούν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Καίτης Γκρέυ, ανέφερε: «Η γιαγιά είναι στην ίδια κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. Δεν με χαροποιεί πολύ να συζητάω γι’ αυτό, γιατί δεν υπάρχει κάποια βελτίωση. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχει βελτίωση, το γνωρίζουμε πολύ καλά, είναι μία πορεία φθίνουσα. Θα ήθελα πάρα πολύ να με έβλεπε να τραγουδάω και νομίζω ότι θα την συγκινούσε όλο αυτό. Πάντα χαιρόταν όταν με έβλεπε να τραγουδάω και μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να μπορούσε να με δει και τώρα».

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από