Ο «κακός χαμός» με τoν Απόστολο Γκλέτσο πριν λίγο: Είπε αυτές τις κουβέντες για τους Bιασμoύς γυvαικώv & τον έκραξαν όλοι

Ο «κακός χαμός» με τoν Απόστολο Γκλέτσο πριν λίγο: Είπε αυτές τις κουβέντες για τους Bιασμoύς γυvαικώv & τον έκραξαν όλοι

Τι έγινε...

Μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη δήλωση προήλθε από τον Απόστολο Γκλέτσο, τον γνωστό ηθοποιό και υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος φαντάζει ως εν δυνάμει αυριανός πρωθυπουργός.

Σε μια στιγμή που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ο Γκλέτσος ισχυρίστηκε ότι έχει βρει τη λύση για την αποτροπή των βιασμών που διαπράττονται από μετανάστες — ένα ζήτημα που έχει ταλανίσει την ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο (φιλικό) τεστ του Μεντιλίμπαρ, η δοκιμή του Γιαζιτσί, όσοι «ψάχνουν» ευκαιρίες και το ρεπό

Απίστευτη Δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για τους Βιασμούς και τους Μετανάστες

Αντί να προτείνει μέτρα όπως η ενίσχυση της αστυνόμευσης ή η εφαρμογή αυστηρών ελέγχων εντός και εκτός συνόρων, ο Γκλέτσος φαίνεται να έχει επιλέξει μια πολύ πιο «προχωρημένη» προσέγγιση. Στην ουσία, οι δηλώσεις του φαίνεται να εξυπηρετούν την ιδέα ότι οι αλλοδαποί βιαστές θα πρέπει να απαλλαγούν από τις κατηγορίες που τους βαραίνουν, καθώς κατά τον ίδιο, ο βιασμός δεν είναι παρά μια «ανάγκη» και όχι το αποτέλεσμα μιας εγκληματικής συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Astra TV, ο Γκλέτσος πρότεινε την «εξυπηρέτηση» των νεαρών μεταναστών μέσω της εισαγωγής γυναικών ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσης των μεταναστών, προκειμένου να αποτραπούν οι βιασμοί και οι επιθέσεις, τις οποίες απέδωσε σε μια ανεξέλεγκτη «τεστοστερόνη» που φέρουν οι νέοι μετανάστες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ελληνικές αρχές επιτρέπουν την είσοδο μεταναστών στη χώρα χωρίς να διασφαλίσουν πώς αυτοί θα αντιμετωπιστούν στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι οι οίκοι ανοχής δεν τους δέχονται λόγω της «μυρωδιάς» που φέρουν. Υποστήριξε, λοιπόν, ότι η λύση θα ήταν η εισαγωγή γυναικών από τις «δικές τους χώρες» ώστε να εξυπηρετούν τους νεαρούς μετανάστες, αποτρέποντας έτσι τη πιθανότητα να μετατραπούν σε βιαστές ή εγκληματίες.

Ο ίδιος δήλωσε: «Φέρνουν διάφορους μετανάστες και τους λένε “περάστε στη χώρα” και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής»

Οι δηλώσεις του Γκλέτσου έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς εγείρουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την κατανόηση των αιτίων που την προκαλούν.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, προχωρώντας ακόμη περισσότερο, υποστήριξε ότι η έλλειψη σεξουαλικής εκτόνωσης μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνα ξεσπάσματα. «Όταν η τεστοστερόνη ξεχειλίζει, γίνεται ένα επικίνδυνο όπλο», δήλωσε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι η εισαγωγή ιερόδουλων είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. «Παίρνεις νεαρούς 18 ετών και δεν τους έχεις εξασφαλίσει αυτή τη διέξοδο.

Η συσσωρευμένη τεστοστερόνη μετατρέπεται σε όπλο, με αποτέλεσμα να καταλήγουν να γίνουν βιαστές», ανέφερε, τονίζοντας τη σοβαρότητα του προβλήματος και την ανάγκη να μην υποτιμάται.

Φυσικά, αυτές οι προκλητικές και επικίνδυνες δηλώσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τις προτάσεις ως ακραίες και προσβλητικές, τόσο για τους μετανάστες όσο και για τις γυναίκες.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Βάζει πλώρη για… Πρωθυπουργός ο Απόστολος Γκλέτσος: «Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ναι, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο Απόστολος Γκλέτσος, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής, με την οποία δήλωσε «παρών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πατρίδα και την αριστερά».

Σε δηλώσεις του στο Action24 υποστήριξε ότι «το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύτως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και ατζέντα. Έχει να κάνει με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια περιδίνηση και έχει να κάνει με το ότι θέλουμε να βάλουμε πλάτη».

«Θέλουμε να βάλουμε πλάτη για την ενότητα και την επόμενη ημέρα», πρόσθεσε ο κ. Γκλέτσος.

«Βεβαίως οι αριθμοί και τα μαθηματικά μου επιτρέπουν να πω ότι, εάν οι σύντροφοί μου και η βάση το θέλουν, θα μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.

Στο ερώτημα αν διαθέτει τον απαραίτητο μηχανισμό για να εκλεγεί, απάντησε με νόημα «έχω κάνει 7 εκλογές στην αυτοδιοίκηση, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα με 1,75% στην επικράτεια σε 40 ημέρες, σου λέει κάτι αυτό;».

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ