ΗΠΑ: 39χρονη έκανε σeξ με 15χρονους ενώ ήταν διακοπές με τον σύζυγο και τα παιδιά της

ΗΠΑ: 39χρονη έκανε σeξ με 15χρονους ενώ ήταν διακοπές με τον σύζυγο και τα παιδιά της

Η 39χρονη παραδέχθηκε ότι προσέγγισε τους δύο ανήλικους μετά από καβγά που είχε με τον σύζυγό της

Μια απίστευτη ιστορία, από αυτές που βλέπουμε μόνο σε ταινίες, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με 39χρονη να παραδέχεται πως κακοποίησε σεξουαλικά δύο 15χρονους στις ΗΠΑ.

Το παράδοξο είναι πως η 39χρονη Άλισον Σαρντίν προχώρησε σε αυτήν την πράξη ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, γνωρίζοντας τους δύο 15χρονους στο τζακούζι του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Ιανουαρίου όταν η Σαρντίν εντόπισε τους δύο 15χρονους που ήταν στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα τους στο χόκεϊ από το Κολοράντο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 39χρονη ανοίχτηκε στους δύο νέους αφού ο σύζυγός της φώναξε «αν δεν έρθεις επάνω, η σχέση μας τελείωσε».

Το επόμενο βήμα για την Σαρντίν ήταν να ανταλλάξει τηλέφωνα με τους δύο ανήλικους και στη συνέχεια να στείλει μήνυμα σε έναν εξ αυτών ρωτώντας τον αν θα μπορούσε να πάει στο δωμάτιό του μετά από τον καβγά με τον σύζυγό της.

Αν και αρχικά φέρεται να είπε στα δύο αγόρια ότι θα μπορούσαν να ήταν παιδιά της, στη συνέχεια εμφανίζεται να τους πιέζει να προχωρήσουν σε σεξουαλικές πράξεις ενώ ένα τρίτο παιδί παρακολουθούσε.

«Έχεις μια 39χρονη γυναίκα στο δωμάτιό σου, δεν θέλεις να κάνεις περισσότερα» φέρεται να είπε η Σαρντίν στα δύο αγόρια πριν να τους εξαναγκάσει σε σεξουαλική πράξη.

Στη δικογραφία περιγράφεται ότι «το ένα από τα αγόρια ένιωσε άβολα και δεν ήξερε πώς να πει όχι. Είπε ότι στο μυαλό του η απάντηση ήταν “όχι” αλλά τελικά είπε “ναι” αν και “δεν συμφωνούσε τελείως”».

Το ίδιο αγόρι περιέγραψε, μάλιστα, και συνάντηση που είχαν την επόμενη ημέρα με την 39χρονη να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθούσε να τους ακολουθήσει και «αυτό ήταν κάπως τρομακτικό».

Η Σαρντίν εμφανίζεται, ακόμα, να επικοινώνησε εκ νέου με τα δύο αγόρια όταν επέστρεψαν στο Κολοράντο ζητώντας τους να μην αποκαλύψουν τίποτα στις αρχές και λέγοντας συγγνώμη γιατί πήγε στο δωμάτιό τους.

Στους αστυνομικούς που την ανέκριναν ομολόγησε ότι συνάντησε τα τρία αγόρια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και συνευρέθηκε σεξουαλικά με τους δύο εξ αυτών. Η ίδια είπε, μάλιστα, ότι ρώτησε αν κάποιος είχε προφυλακτικό μαζί τους.

«Τα πράγματα άρχισαν να προχωράνε, νομίζω το σκέφτηκα για ένα λεπτό και μετά είπα “γιατί όχι;”. Μετά από αυτό ήταν εμφανώς ότι το ένα από τα αγόρια ένιωθε άβολα» περιέγραψε η Σαρντίν την πράξη της.

Με την ομολογία της η Σαρντίν πέτυχε συμφωνία για φυλάκιση όχι μεγαλύτερη από 8 μήνες με την τελική απόφαση να αναμένεται στις 10 Ιανουαρίου 2025.

 

Πηγή: vradini.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ