Χόρεψαν το χορό του Ησαΐα: Αυτοί είναι 8 διάσημοι της ελληνικής showbiz που παντρεύτηκαν… θαυμάστριές τους!

Ο έρωτας ήρθε απο εκεί που δεν το περίμεναν!

Όσο περίεργο και να σας ακουστεί, είναι αλήθεια: Όχι ένα, ούτε δύο αλλά οκτώ ζευγάρια της ελληνικής showbiz έζησαν τον έρωτά τους και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με… θαυμάστριές τους.

Διάσημοι Έλληνες της showbiz προσεγγίστηκαν από τις μέλλουσες συντρόφους τους, όταν εκείνες ήταν ακόμη θαυμάστριές τους, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο (φιλικό) τεστ του Μεντιλίμπαρ, η δοκιμή του Γιαζιτσί, όσοι «ψάχνουν» ευκαιρίες και το ρεπό

Πάμε να δούμε παρακάτω τους οκτώ διάσημους Έλληνες που ερωτεύτηκαν και έκαναν οικογένεια με τις θαυμάστριές τους:

1. Πάνος Κιάμος και Ζαχαρούλα

Η Ζαχαρούλα πήγε να ζητήσει αυτόγραφο από τον Πάνο και κατέληξαν σε γάμο!

Ο Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη ήταν ζευγάρι από το 2003, παντρεύτηκαν το 2008 με κουμπάρο τον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη 12χρονη Λιάνα, τον 10χρονο Βασίλη και τον 8χρονο Κωνσταντίνο.

Φυσικά, μετά από 12 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ο Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους το 2020.

2. Δημήτρης Κόκκοτας και Κατερίνα

Όπως είχε επισημάνει, ο Δημήτρης Κόκκοτας σε παλιά του συνέντευξη: «Η σύντροφός μου Κατερίνα ήταν θαυμάστριά μου. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γύρω στα δώδεκα».

«Είχε έρθει να πάρει αυτόγραφο για τη μικρή της αδελφή και έτσι γνωριστήκαμε. Της έδωσα το αυτόγραφο και της ζήτησα το τηλέφωνό της, γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να την ξαναδώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με την πρώτη ματιά, και είναι ακόμη», είχε αναφέρει.

3. Πάνος Καλίδης και Λεάννα Μάρκογλου

Ο Πάνος Καλίδης έγινε ζευγάρι με την Ελεάνα, η οποία ήταν θαυμάστριά του.

Η Λεάννα ήταν θαυμάστρια και πελάτισσα, ήταν θαμώνας σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγούδαγε και είχε μπει στο καμαρίνι να τον γνωρίσει.

«Γνωριστήκαμε και τη ρώτησα αν την ενδιαφέρει να με βάψει. Χρειαζόμουν έναν άνθρωπο, τη δοκίμασα, με έβαψε, μου άρεσε γενικά. Ξεκίνησε να δουλεύει μαζί μου για 4 χρόνια και η σχέση ήρθε ένα χρόνο μετά. Ήταν καθαρά επαγγελματικά στην αρχή, με βοηθούσε σε πολλά πράγματα».

4. Χρήστος Δάντης και Τζένη Βουτσίδου

Η Τζένη πήγε να δει σε live τον Χρήστο και η γνωριμία τους έγινε έρωτας.

Ωστόσο μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου το ζευγάρι δεν μπόρεσε να κρατήσει τη σχέση του και έτσι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Παρ’ όλα αυτά κοινή τους προτεραιότητα εξακολουθεί να είναι η ανατροφή των δυο παιδιών τους.

5. Στάθης Ψάλτης και Χριστίνα

Η Χριστίνα πήγε να γνωρίσει από κοντά, το είδωλό της και τελικά παντρεύτηκαν. H Xρίστίνα είναι γεννημένη το 1973 και γνώρισε τον Στάθη Ψάλτη στα 22 της χρόνια, δηλαδή το 1995.

Αρκετά χρόνια αργότερα το 2006 παντρεύτηκαν και παρέμειναν μαζί μέχρι το τέλος του ηθοποιού. Οι δυο τους ήθελαν πάρα πολύ ν’ αποκτήσουν ένα παιδί, ο Στάθης είχε μια κόρη από προηγούμενο γάμο, την Μαρία κι έκαναν προσπάθειες με εξωσωματικές, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

6. Φωτεινή Τσακίρη και Τάσος Γουσέτης

Ο Τάσος που είναι στο επάγγελμα χημικός γνώρισε την ηθοποιό, που θαύμαζε, Φωτεινή και ερωτεύτηκαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί πως ο σύζυγός της ήταν θαυμαστής της και κάπως έτσι γνωρίστηκαν ενώ είχε μιλήσει και για τη κορούλα τους. «Αν και ψάχναμε για αρκετούς μήνες ένα όνομα που να μας αρέσει για την κόρη μας, τελικά καταλήξαμε στο Μαρία- Μαγδαληνή, το όνομα της μητέρας του Τάσου. Είναι πολύ ρομαντικό και η σύντμησή του σε Μαλένα καταλήξαμε ότι της ταιριάζει απόλυτα. Είναι πολύ νεανικό, πολύ κοριτσίστικο».

7. Σταμάτης Γονίδης και Κατερίνα

Η φανατική θαυμάστρια του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνα, έγινε η σύζυγός του.

Ο Σταμάτης Γονίδης κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κουργιουξίδη κι έχει τρία παιδιά. Το ζευγάρι απολαμβάνει την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

8. Γιώργος Κωνσταντίνου και Μαρία Δουρή

Η Μαρία Δουρή θαύμαζε τον μεγάλο ηθοποιό, Γιώργο Κωνσταντίνου, με τον οποίο κατέληξαν σε γάμο. Φυσικά, πλέον δεν αποτελούν ζευγάρι, καθώς οδηγήθηκαν στο χωρισμό.

πηγή: Athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από