Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ δίχως τέλος ο θάνατος της ηθοποιού: Τι συμβαίνει με τη διαθήκη – Υπόνοιες για Δολοφονία;

Ένα ακόμη θέμα που προέκυψε ύστερα από τον θάνατο της ηθοποιού είναι η διαθήκη της, η οποία περιέχει κάποιες περίεργες λεπτομέρειες που προκάλεσαν ερωτηματικά.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, σε ηλικία 90 ετών, αλλά οι συνθήκες θανάτου της παραμένουν ανεξιχνίαστες, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για δολοφονία.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, οι συνθήκες του θανάτου της ηθοποιού φαίνεται πως παραμένουν αδιευκρίνιστες. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι αν η ηθοποιός έχασε τη ζωή της λόγω μιας μοιραίας πτώσης ή αν προηγήθηκε κάποιο θανατηφόρο τραύμα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Χατζημιχάλης, υπογράμμισε ότι η δικογραφία επέστρεψε στη ΓΑΔΑ και έχει παραδοθεί σε εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση, ενώ η έρευνα προχωρά συστηματικά, με έμφαση, όχι μόνο στις συνθήκες θανάτου, αλλά και στις περιουσιακές απώλειες που έχουν καταγραφεί.

Η περιουσία της ηθοποιού εκτιμάται ότι περιλαμβάνει αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά, φαίνεται πως έχουν εξαφανιστεί, με τα καταγεγραμμένα χρήματα να αγγίζουν μόνο τα 4.000 ευρώ, εντείνοντας τις υποψίες και απαιτώντας περαιτέρω έρευνα για να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη.

Επίσης, ο δικηγόρος επεσήμανε ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι ελλιπής και ότι πρέπει να ολοκληρωθεί για να πέσει φως στις πραγματικές αιτίες του θανάτου της ηθοποιού.

Ασάφειες γύρω από τη διαθήκη που άφησε η Μαίρη Χρονοπούλου

Ένα ακόμη θέμα που προέκυψε ύστερα από τον θάνατο της ηθοποιού είναι η διαθήκη της, η οποία περιέχει κάποιες περίεργες λεπτομέρειες που προκάλεσαν ερωτηματικά.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο στην οικιακή βοηθό που τη φρόντιζε επί χρόνια, καθώς και το σπίτι της στο Κορωπί στον οργανισμό.

Επιπροσθέτως, η οικιακή βοηθός δικαιούται να λάβει 50.000 ευρώ από την περιουσία της, ενώ αναλαμβάνει να δώσει ορισμένα χρηματικά ποσά στους μάρτυρες που παρευρέθηκαν κατά τη σύνταξη της διαθήκης, κάτι που προσθέτει μία επιπλέον διάσταση αμφιβολίας και εντείνει τις συζητήσεις γύρω από την υπόθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από