Η Ιωάννα Τούνη κατακεραυνώνει την Ryanair: «Δεν χρειάζεται να δίνεις 10 λιγότερα ευρώ για να ταξιδέψεις με την σκατοεταιρεία»

Η Ιωάννα Τούνη κατακεραυνώνει την Ryanair: «Δεν χρειάζεται να δίνεις 10 λιγότερα ευρώ για να ταξιδέψεις με την σκατοεταιρεία»

«Μας έλεγαν δεν μας νοιάζει που είναι έγκυος!».

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης της Ιωάννας Τούνη. Το ταξίδι της γνωστής influencer στο Παρίσι μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Το βράδυ της Δευτέρας 7/10, μέσα από ένα TikTok βίντεο όπου εμφανίστηκε κλαμένη, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως της φέρθηκαν πολύ άσχημα στο αεροδρόμιο και πως δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί για την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Χαβιέρ Ριμπάλτα: Έρχεται στην ΑΕΚ για να τα αλλάξει όλα

Τα ξημερώματα της Τρίτης 8/10, σε ένα νέο βίντεο στο λογαριασμό της στο TikTok, κατήγγειλε την εταιρεία Ryanair για κατάχρηση εξουσίας, υποστηρίζοντας ότι δεν σεβάστηκαν ούτε την ίδια ούτε τη φίλη της, Ντόρις, που είναι έγκυος.

Η Ιωάννα Τούνη κατακεραυνώνει την Ryanair: «Δεν χρειάζεται να δίνεις 10 λιγότερα ευρώ για να ταξιδέψεις με την σκατοεταιρεία»

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη
«Χειρότερη αεροπορική η Ryanair, που έχω ταξιδέψει ποτέ εγώ και η Ντόρις η οποία είναι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνής της. Τώρα βρισκόμαστε στο αεροδρόμιο στην Αθήνα, η ώρα είναι 4:50 το πρωί, το ξημέρωμα και περιμένουμε την ενδιάμεση πτήση μας που φεύγει 7 το πρωί για Θεσσαλονίκη. Ήμασταν 4 άτομα στο Λονδίνο εγώ, η Ντόρις, ο Στηβ και η Στέλλα, οι περισσότεροι που μας παρακολουθείτε θα ξέρετε την παρέα. Ήμασταν στο αεροδρόμιο Στανσέτ, η πτήση ήταν με Ryanair, για τους λόγους που ευνοούσαν τις ώρες κλπ η παρέα επέλεξε αυτή την εταιρία και ακολούθησα κι εγώ. Ήμασταν στο αεροδρόμιο δυο ώρες πριν, περιμέναμε. Μας πήγαν στο Gate 50, μας κάνουν ανακοίνωση τελευταία στιγμή ότι το Gate είναι το 44 τελικά και φυσικά σαν κοπάδι με πρόβατα όλοι μαζί κατευθυνόμαστε στο συγκεκριμένο gate.

Εκεί δεν είχε πολλές καρέκλες, είχε και φουλ ουρά όρθιοι κι έχει εκεί μια καντίνα με τραπεζάκι δυο μέτρα κυριολεκτικά από την σειρά. Περιμέναμε να μπούμε τελευταίοι γιατί η Ντόρις ήταν έγκυος. Όταν έμειναν οι τελευταίοι μου λέει η Ντόρις πάω τουαλέτα, σε τρία λεπτά επέστρεψε και παράλληλα ο Στηβ και η Κηπουρού είχαν σηκωθεί να επιβιβαστούν. Εγώ ήμουν επίσης όρθια μπροστά από τους ανθρώπους και την περίμενα. Μόλις ακούστηκε το ντιν του σκαναρίσματος του Στηβ βγάζω κι εγώ το διαβατήριό μου να το δώσω.

Με κοιτάει η κοπέλα, κοιτάει και την Ντόρις που έχει σταθεί πίσω μου και λέει συγγνώμη κυρία μου η πύλη έκλεισε και μου κλείνει απλά την κορδέλα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδους χιούμορ δεν μπορούσα να το χωνέψω ότι μου έκλεισε την κορδέλα μπροστά στην μούρη μου. Όλοι οι επιβάτες μάλωναν μαζί μας γιατί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Άλλοι μπήκαν κι έγραψαν κατευθείαν comment στο twitter για το συμβάν. Τους νευρίασε που περιμέναμε έξω από την σειρά αλλά δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός. Ήμασταν εκεί, ήμασταν στην ώρα μας. Κλαίγαμε, ούρλιαζα, ήμασταν αναστατωμένες. Μας έλεγαν δεν μας νοιάζει που είναι έγκυος, δεν μας νοιάζει τίποτα η πύλη έκλεισε.

Τραγική εταιρία, το cancel είναι κάτι λίγο, δεν αξίζει να γλιτώσεις 10 ευρώ για να ταξιδέψεις με αυτή την σκατοεταιρία», ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων στο βίντεό της.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ