Θρίλερ με το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου: Δολοφονήθηκε η ηθοποιός;

Θρίλερ με το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου: Δολοφονήθηκε η ηθοποιός;

Πολλά τα ερωτήματα για τον χαμό της

Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, με τα ερωτήματα για το πώς κατέληξε η σπουδαία ηθοποιός να παραμένουν αρκετά.

Σύμφωνα με το Mega, μάλιστα, υπάρχει αμφισβήτηση σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου, δηλαδή αν προήλθε από πτώση και θανατηφόρο χτύπημα. Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, δήλωσε ότι «η δικογραφία έχει επιστρέψει στη ΓΑΔΑ και έχει ανατεθεί σε εισαγγελέα για περαιτέρω επεξεργασία. Η έρευνα προχωρά μεθοδικά, εξετάζοντας τόσο τις συνθήκες όσο και τις περιουσιακές απώλειες, καθώς έχουν εξαφανιστεί αντικείμενα αξίας. Η περιουσία υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ, ενώ πρόκειται για αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων».

Η Ιωάννα Τούνη κατακεραυνώνει την Ryanair: «Δεν χρειάζεται να δίνεις 10 λιγότερα ευρώ για να ταξιδέψεις με την σκατοεταιρεία»

«Εκείνο που πρέπει να διερευνηθεί είναι ο τραυματισμός. Δεν είναι πλήρης η ιατροδικαστική έκθεση, πρέπει να ολοκληρωθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τα περίεργα με τη διαθήκη της

Σύμφωνα με τη διαθήκη που δημοσίευσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Μαίρη Χρονοπούλου αφήνει σε οικιακή βοηθό που την φρόντιζε επί σειρά ετών διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο και στο Χαμόγελο του Παιδιού άφησε το σπίτι στο Κορωπί. Επίσης, ο Οργανισμός οφείλει να δώσει στην οικιακή βοηθό 50.000 ευρώ.

Επίσης, ανέθεσε στην οικιακή της βοηθό να δώσει συγκεκριμένα χρηματικά ποσά στους μάρτυρες που ήταν παρόντες κατά την σύνταξη της διαθήκης.






Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ