Τίτλοι τέλους για τους Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι- Το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο

Τίτλοι τέλους για τους Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι- Το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο

Μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου, ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι, παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ο Κάνιε Γουέστ συχνά απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στις συντρόφους και συζύγους του. Πριν λίγους μήνες, φήμες έλεγαν πως η Μπιάνκα Σενσόρι, νυν σύζυγος του ράπερ, δεν τον αντέχει σε βαθμό που πίνει για συνυπάρξει μαζί του.

Κατά πως φαίνεται, τελικά, οι δυο τους οδεύουν προς το διαζύγιο μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου. Το ζευγάρι – που παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2022 – περνάει δύσκολες στιγμές, σύμφωνα με το TMZ. Το πρακτορείο ανέφερε τη Δευτέρα ότι ο αμφιλεγόμενος ράπερ και η 29χρονη αρχιτέκτονας έχουν πει στον στενό τους κύκλο ότι χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση για Μουζακίτη: Το ποστ των 300.000 για το «αστεράκι» του Θρύλου (pics+vids)

Σύμφωνα με το TMZ, ο 47χρονος μουσικός έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι σκοπεύει να χωρίσει και να ζήσει στο Τόκιο. Ο φερόμενος χωρισμός ώθησε τη Σενσόρι να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Αυστραλία, για να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της.

Παράλληλα, ο Γουέστ έχει εμφανιστεί μόνος του αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Μάλιστα, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο μουσικός εθεάθη σε ένα τζαμαϊκανό εστιατόριο στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφθηκε το εστιατόριο δύο φορές μέσα σε μία ημέρα και λάτρεψε τόσο πολύ το φαγητό που υπέγραψε έναν από τους τοίχους του.

Η τελευταία φορά που ο Γουέστ και η Σενσόρι φωτογραφήθηκαν μαζί δημοσίως ήταν τον Σεπτέμβριο. Οι παπαράτσι τότε απαθανάτισαν το ζευγάρι να πηγαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ του Τόκιο μαζί με δύο από τα παιδιά του ράπερ στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ