Η Ζέτα Θεοδωροπούλου πήρε… εκδίκηση από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό του γάμου τους

Όσον αφορά την απόσταση που τους χώριζε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ζέτα Θεοδωροπούλου επεσήμανε «δεν μέναμε μαζί, εδώ και τέσσερα χρόνια, καθότι το επάγγγελμά του είναι αυτό που είναι και ζω μόνη μου στην Ελλάδα»

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Οι σχέσεις της Ζέτας Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Όπως υπογράμμισε «εννοείται πως έχουμε επαφές με τον πρώην σύζυγό μου, είμαστε γονείς, τα έχουμε πει αυτά. Δεν γίνεται να μην έχω επαφές με τον πατέρα των παιδιών μου, αυτό δεν αλλάζει. Βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά τώρα με την τεχνολογία όλα γίνονται. Μιλάμε μέσω FaceTime για να έχουν τα παιδιά την ψυχική τους ηρεμία. Σαν πατέρας κάνει αυτά που πρέπει να κάνει».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στο Λαύριο

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μεγάλωσε μόνη τα παιδιά της

Όσον αφορά την απόσταση που τους χώριζε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ζέτα Θεοδωροπούλου επεσήμανε «δεν μέναμε μαζί, εδώ και τέσσερα χρόνια, καθότι το επάγγγελμά του είναι αυτό που είναι και ζω μόνη μου στην Ελλάδα. Τα παιδιά σίγουρα έχουν καταλάβει ότι υπάρχει κάποια διαφορά. Στην ουσία μόνη μου ξυπνούσα, μόνη μου κοιμόμουν, μόνη μου τα μεγάλωνα. Ερχόταν μια φορά τον μήνα ή το δίμηνο στο σπίτι, τώρα και να έρθει, δεν κοιμάται εκεί. Παρ΄όλα αυτά, αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι από κοινού για τα παιδιά μας, θα τα κάνουμε. Δεν είμαστε εχθροί άλλωστε».

Υπέροχη μητέρα & πανέμορφη γυναίκα: Η χωρισμένη Ζέτα Θεοδωροπούλου κάνει διακοπές με τα παιδιά της & είναι στα καλύτερα της

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, περνά το καλοκαίρι της μαζί με τα παιδιά της.

Τον περασμένο Ιούνιο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης, ότι ο ποδοσφαιριστής διατηρούσε παράλληλη σχέση και δεν το παραδεχόταν, μέχρι να το επιβεβαιώσει η ίδια.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου κάνει διακοπές με τα παιδιά της

Έτσι, απολαμβάνει τις διακοπές με τα τρία παιδιά τους και αναρτά βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, σε μία πρόσφατη ανάρτηση, ποζάρει μαζί με τα παιδιά της και τη συνοδεύει με τη λεζάντα «Η ευτυχία για τον καθένα μας βρίσκεται διαφορετικά».

Οι αναρτήσεις της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Πηγή: enimerotiko.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από