Λύθηκε το μυστήριο με το άγνωστο παιδί της Αλίκης Βουγιουλάκη και την κρυφή γέννα

Έγινε γνωστό 33 χρόνια μετά...

Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νικόλαος Παπανικολάου, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo, απέκλεισε κατηγορηματικά την πιθανότητα ύπαρξης άγνωστου παιδιού της αείμνηστης ηθοποιού, όπως υποστήριξε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, μιλώντας σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ανέφερε ότι κάποιος τον προσέγγισε, ο οποίος όχι μόνο ισχυριζόταν ότι ήταν αδελφός του, αλλά ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για να τον γνωρίσει.

Διαβάστε επίσης: Ο «game changer» του Μεντιλίμπαρ (vids)

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Υπάρχει κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Με παραξενεύει που δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια, ειδικά καθώς γνωρίζω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να με αποκτήσει. Όταν με πήρε τηλέφωνο, έμεινα άφωνος. Μου είπε ότι σκοπεύει να έρθει να με δει και μου έδωσε όλα τα στοιχεία του».

Κατηγορηματικός ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι το μοναδικό παιδί της ηθοποιού

Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας: «Μόνο εγώ ξέρω τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μείνει έγκυος. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί με μεγάλη προσπάθεια… Οι ισχυρισμοί του Γιάννη για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό δεν ευσταθούν».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει νόθο παιδί, απάντησε: «Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Έτσι, ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος. Αντιμετώπιζε γυναικολογικά προβλήματα, και εδώ θα σταματήσω. Εγώ ήμουν παρών στη γέννα της, και ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».

πηγή: athensmagazine.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από