Ξεσπά ο Τάσος Κωστής: «Ποιος είναι ο Καραμίχος που θα πολεμήσει τον Σεφερλή; Ας κάνει μια δουλειά και ας μη μιλάει»

«Βλάκα και ηλίθιο το κοινό;»

Στο στόχαστρο του Τάσου Κωστή βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος, μετά τις δηλώσεις του για τη σάτιρα που ασκεί μέσα από τις επιθεωρήσεις του.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο ηθοποιός, κατακεραυνώνοντας τον συνάδελφό του, Γιώργο Καραμίχο, για τα αιχμηρά σχόλια που είχαν ως στόχο τον Μάρκο Σεφερλή.

Διαβάστε επίσης: Ο «game changer» του Μεντιλίμπαρ (vids)

«Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός; Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να ανεβάζει μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Ο Σεφερλής είναι αυτός, απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου και πηγαίνουν και τον βλέπουν. Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός; Μην κρίνει για να μην κριθεί, ο σκοπός είναι να είσαι χρήσιμος», σχολίασε ο ηθοποιός, εμφανώς ενοχλημένος.

«Τις κορφές πολεμάνε, έχουμε ανάγκη από κορφές. Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο, χιλιάδες κόσμος πάει και τον βλέπει. Βλάκα και ηλίθιο το κοινό που πάει και βλέπει τον Σεφερλή; Ποιος το λέει, γιατί το λες; Ποιος είσαι εσύ; Λέμε “εμείς είμαστε και όλοι οι άλλοι είναι η πλέμπα;”. Όχι κύριοι, εσείς οι μειοψηφίες δεν είστε τίποτα. Μην ξαναπείτε τον κόσμο πλέμπα. Που δεν ξέρετε τι γίνεται», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Τάσος Κωστής.

πηγή: Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από