Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Το επόμενο βήμα

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Το επόμενο βήμα

Η κίνηση τους που επισημοποιεί την σχέση τους...

Απόψε, 6 Οκτωβρίου, η σκηνή του Ηρωδείου θα φιλοξενήσει τη συνύπαρξη του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, δύο αναγνωρίσιμων μορφών του θεάτρου.

Ο ηθοποιός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε για πρώτη φορά μία κοινή φωτογραφία με τη Μαριλίτα, υποδηλώνοντας την αρχή μιας νέας συνεργασίας τους. Αυτή η θεατρική συνύπαρξη έρχεται μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής τους συνεργασίας στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», όπου οι δυο τους εργάστηκαν μαζί για τρία χρόνια.

Οι δύο καλλιτέχνες θα μας χαρίσουν την εμπειρία του έργου «Ζωρζ & Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου», το οποίο σκηνοθετεί ο διεθνούς φήμης Πολωνός σκηνοθέτης Γιάροσλαφ Κίλιαν. Αυτή η μουσικοθεατρική παράσταση αποτελεί έναν ύμνο στον ανθρώπινο ψυχισμό, εστιάζοντας στα συναισθήματα και τη πνευματική δημιουργία. Μέσα από τις σκηνές του έργου, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την έκφραση της αγάπης και του έρωτα, στοιχεία που συνιστούν τον πυρήνα της ανθρώπινης εμπειρίας.

Η δημοσίευση του Δημήτρη Λάλου στο Instagram προδιαθέτει για μία εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη συναισθηματική φόρτιση και καλλιτεχνική έκφραση.

Δημήτρης Λάλος: «Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά… μπουντρούμια κάνοντας πρόβες…»

Ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος ηθοποιός που έχουμε λατρέψει μέσα από τις τηλεοπτικές και θεατρικές του εμφανίσεις, έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση για το πόσο έχει αφοσιωθεί στην τέχνη της υποκριτικής.

Με ένα χαμόγελο που κρύβει πολλές ιστορίες πίσω του, ο Δημήτρης αποκάλυψε πως τα τελευταία 20-25 χρόνια έχει αφιερωθεί με όλη του την ψυχή στην τέχνη του.

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ