Πανζουρλισμός για τη Μαρίνα Σάττι: Αρνήθηκε τετραψήφιο ποσό – Είπε «όχι» σε αυτά τα 3 μεγάλα ονόματα

Πανζουρλισμός για τη Μαρίνα Σάττι: Αρνήθηκε τετραψήφιο ποσό – Είπε «όχι» σε αυτά τα 3 μεγάλα ονόματα

Έχει ζήτηση και γίνεται συζήτηση.

Όσος ντόρος έγινε γύρω από το όνομα της Μαρίνας Σάττι για τη συμμετοχή της στη Eurovision, άλλο τόσο είδε τις «μετοχές» της να «εκτινάσσονται».

Πολλοί καλλιτέχνες ζήτησαν να την εντάξουν στο μουσικό σχήμα τους, ωστόσο, όπως ανέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Μαρίνα Σάττι είπε «όχι» τρία πολύ μεγάλα ονόματα.

Τα 3 «όχι» της Μαρίνας Σάττι

Όπως μετέδωσε, έγινε πρόταση στην εκπρόσωπό μας να εμφανιστεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, σε καινούργιο μαγαζί. Μάλιστα, πέραν των διαπραγματεύσεων με τις δισκογραφικές, επικοινώνησε και ο ίδιος μαζί της, ενώ το νυχτοκάματο που της πρότειναν ήταν της τάξης των 8.000€. Η Μαρίνα Σάττι, παρόλα αυτά, αρνήθηκε με ευγένεια να εμφανιστεί μαζί του.

Το δεύτερο ηχηρό «όχι» ήταν στην Άννα Βίσση, η οποία πρότεινε στη Μαρίνα Σάττι να είναι μαζί της, «σπάζοντας» έτσι το σερί των μοναχικών εμφανίσεων που έκανε τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Η πρόταση περιλάμβανε μία guest συμμετοχή συγκεκριμένα και ορισμένα ντουέτα με την Ελληνίδα σταρ, αλλά και πάλι η απάντηση της εκπροσώπου μας στη Eurovision ήταν αρνητική.

Η Πάολα έδειξε επίσης ενδιαφέρον για τη Μαρίνα Σάττι, παρότι διαφέρουν πολύ οι μουσικές τους διαδρομές, καθώς ξεκινάει σε νέο μαγαζί και θέλησε να παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό. Η απάντησή της ήταν ξανά αρνητική.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ