Αντώνης Καφετζόπουλος: «Έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο»

«Εγγόνια δεν έχω, οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν ήταν κοπέλες θα είχα».

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του MEGA. Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την καριέρα του στην υποκριτική όσο και για την προσωπική του ζωή.

Για την καριέρα του, δήλωσε: «Όποτε έπαιζα στο θέατρο προσπαθούσα να αποφεύγω να δουλεύω και στην τηλεόραση. Είμαι ολιγαρκής τύπος. Επτά χρόνια που έκανα τις διαφημίσεις για μία μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, δεν έκανα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση δουλειές.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η… επίθεση στον Μπαρτζώκα: Οι απαράδεκτες συμπεριφορές του Γιασικεβίτσιους (vids)

Είμαι συνταξιούχος ηθοποιός και νιώθω όπως όλοι οι συνταξιούχοι, ότι η σύνταξη είναι πολύ μικρή. Είναι πιο κάτω από χιλιάρικο. Τα τελευταία χρόνια παίζω σε καμία ταινία, τώρα έκανα κάτι έκτακτο σε μία ξένη παραγωγή για το Netflix… Λέγεται The girl from Oslo».

Και πρόσθεσε: «Μετά το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο, αλλά δεν είναι περίεργο. Και εγώ σκέφτομαι αν κάνω μία παράσταση να έχω ηθοποιούς για την “ταμπέλα”. Δεν πάω στις πρεμιέρες, όχι για λόγους κοινωνικότητας, αλλά γιατί σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους είμαστε φίλοι μου και αν δε μου αρέσει η παράσταση φαίνεται στην φάτσα μου. Γιατί να πάω στην πρεμιέρα και να τους δηλητηριάσω;».

«Εγγόνια δεν έχω, οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν ήταν κοπέλες θα είχα»

Για τη ζωή σήμερα, σημείωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι πολύ μετά τα 45. Είμαι 73. Το βιολογικό είναι κάτι που απασχολεί όλους εμάς που μεγαλώνουμε, γιατί αρχίζεις και παίρνεις περισσότερα χάπια. Η εξωτερική εμφάνιση δε με απασχολεί καθόλου. Πήρα μερικούς ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, αλλά πάει αυτό τελείωσε. Τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Εγγόνια δεν έχω. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες. Αν ήταν κοπέλες θα είχα», τόνισε γελώντας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο γιους, έναν από την 25ετή σχέση του με την Φαίη Κοκκινοπούλου, τον Σπύρο, ο οποίος είναι πλέον 25 ετών, και τον Γιώργο από τον δεύτερο γάμο του, ο οποίος είναι 39 ετών και εργάζεται επίσης ως ηθοποιός.

«Πάντα ήμουν αφοσιωμένος στις σχέσεις μου. Είχα πάντα μεγάλες (σε χρόνο) σχέσεις. Οι γυναίκες μου ήταν ο καλύτερός μου φίλος, ήθελα να κάνω παρέα μόνο εκείνες. Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες. Οικογένεια για μένα δε σημαίνει γάμος. Το βιογραφικό μου τελειώνει με την φράση “έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο“», ανέφερε ακόμα στη συνέντευξη που έδωσε στον Άρη Καβατζίκη, για την προσωπική του ζωή.

Πηγή: athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από