Η Χρηστίδου κατακεραύνωσε Λιάγκα και Αντωνά: «Είναι αστείο, ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας»

«Είναι αμήχανο».

Η Μαρία Αντωνά απασχόλησε πολύ την ελληνική σόουμπιζ, καθώς φήμες τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δέχτηκε ερώτηση σε συνέντευξή της για το εάν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, κάτι που δημιούργησε αμηχανία στη Μαρία Αντωνά.

Τι δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου για Αντωνά – Λιάγκα

Η δημοσιογράφος δήλωσε στη συνέχεια: «Από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν το έχω σκεφτεί. Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο και το περιβάλλον, σίγουρα περνάνε ωραία εκεί πέρα. Δεν ξέρω, μπορεί να το σκεφτόμουν. Απλά αυτή τη στιγμή που είμαι τώρα, λίγο δύσκολα θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία», απάντησε η Μαρία Αντωνά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθώντας τις δηλώσεις αντέδρασε σχολιάζοντας τη στάση των δημοσιογράφων σε ερωτήσεις απέναντι στη Μαρία Αντωνά που αφορούν τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εντάξει τώρα… αυτό η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο αστείο, αλλά και αμήχανο αυτό που κάνουμε. Δηλαδή, άκουγα τώρα τη Ρέα μας εκεί που έλεγε: “Ποιο πρωινό βλέπεις;” Λέει αυτή: “Όλα τα βλέπω τα πρωινά”. Τύπου ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας. “Στο πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα θα πήγαινες;”

“Ε, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση”. Είναι όλο αυτό… κορίτσια, Hello» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μεγάλο λάθος της Μαρίας αν πάει στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν μπλέκεις ποτέ τα προσωπικά με τα επαγγελματικά», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Πηγή: athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από