Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση: Εμφανίστηκε 3 χρόνια μετά και έχει γίνει ίδια η Χριστίνα (pic+vid)

Η Αθηνά Ωνάση δεν μας έδειχνε τον εαυτό της μέσα από φωτογραφίες ή δημόσιες εμφανίσεις με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ

Η Αθηνά Ωνάση γενικότερα δεν έβγαινε στους φακούς και δεν επεδίωκε τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο μια φωτογραφία, πρόσφατη, κυκλοφόρησε και κανείς δεν την αναγνώριζε!

Η Αθηνά Ωνάση δεν μας έδειχνε τον εαυτό της μέσα από φωτογραφίες ή δημόσιες εμφανίσεις με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Διαβάστε επίσης: Το +13% του Ολυμπιακού και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για την 8άδα του Europa League (pic, vids)

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε μια φωτογραφία της με τον Γιώργο Λιάγκα να προειδοποιεί τους συνεργάτες του, ότι δε θα πιστεύουν στη φωτογραφία που θα δουν.

Απίστευτο κι όμως αληθινό – Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στην πρώτη δημόσια φωτογραφία μετά από αρκετά χρόνια

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά από αρκετά χρόνια.

Το πρωί της Παρασκευής παρουσιάστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση, με τον Γιώργο Λιάγκα να προϊδεάζει τους συνεργάτες του πως δεν θα αναγνωρίσουν το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία.

“Εγώ όταν μου έδειξαν τη φωτογραφία, νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου που της μοιάζει. Μου λένε είναι διάσημη και πλούσια, δε μου έλεγε τίποτα. Δεν τη γνώρισα”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε η φωτογραφία:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από