Μερακλής ο Βαλάντης: «Πολύ ερωτική η Ματούλα Ζαμάνη, θα την καλούσα στο τζακούζι μου»

Θα πει κανείς τι πιο σύνηθες να συμβεί...

Ο Βαλάντης εξέφρασε τη δική του άποψη για τη Ματούλα Ζαμάνη, που έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες, επειδή έβγαλε την μπλούζα της σε συναυλία που έδωσε.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε με το δικό του τρόπο την κίνηση της συναδέλφου του να βγάλει τη μπλούζα της επί σκηνής.

Διαβάστε επίσης: Το +13% του Ολυμπιακού και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για την 8άδα του Europa League (pic, vids)

Το σχόλιο του Βαλάντη για τη Ματούλα Ζαμάνη

«Η Ματούλα Ζαμάνη είναι πολύ καλή καλλιτέχνιδα, είναι από αυτές που ξεχωρίζουν. Έχει μια ιδιαίτερη φωνή, μια ιδιαίτερη ερμηνεία, προσωπικά δεν την γνωρίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή της: «Γιατί έγινε αυτός ο ντόρος; Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτός ο ντόρος. Οι καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή είναι ροκ σταρ, αυτό δεν σημαίνει ότι τραγουδούν ροκ. Τι μας ενόχλησε από αυτό που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη;».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Έχουμε φτάσει στο 2024 που έχουν δημιουργηθεί τόσα κινήματα για τον ρατσισμό και τελικά, γινόμαστε χειρότεροι. Κι εγώ είχα κάνει μια δήλωση στο παρελθόν που παραποιήθηκε».

Όσο για τον ίδιο, λέει πως του άρεσε πολύ η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει τη μπλούζα της.

«Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη. Τη θεώρησα πάρα πολύ σέξι αυτή της την κίνηση. Ήταν σέξι. Με έκανε να σκεφτώ ότι θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη μια νύχτα με την κιθάρα στο τζακούζι μου. Βεβαίως και μου αρέσει σαν γυναίκα. Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Αυτό που βγάζει. Δεν είναι πάντα η ομορφιά, βγάζει κάτι πολύ ωραίο», είπε κλείνοντας.

πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από