Η Τούνη έβγαλε βίντεο ανάμεσα σε άλογα που καλπάζουν κι όλοι το πέρασαν για AI

«Αποκλείεται να είναι αληθινό!»

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει τις διακοπές της στην Καππαδοκία και ορισμένα από τα βίντεό της έχουν γίνει viral. Σε ένα από αυτά, τη βλέπουμε να περπατάει ανάμεσα σε άλογα που καλπάζουν.

Η influencer δημοσίευσε βίντεο από την Καππαδοκία, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγο και το παιδί της, και οι αντιδράσεις συνεχίζουν να είναι έντονες. Σε αυτό το βίντεο, πολλοί χρήστες ρωτούν αν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχει προκύψει με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, κάτι που η ίδια αρνείται, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

Ιωάννα Τούνη: Το viral βίντεο στην Καππαδοκία και η χρήση ΑΙ

Η Ιωάννα Τούνη χαρακτήρισε το συγκεκριμένο βίντεο ως το καλύτερο που έχει γυρίσει στην Καππαδοκία, σε ένα ταξίδι που έχει προκαλέσει αντιπαραθέσεις, ειδικά μετά την ανάρτησή της με την τουρκική σημαία, για την οποία οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποδοκίμασαν στα σχόλια. Τα πλάνα της που την απεικονίζουν να περπατάει ανάμεσα σε καλπάζοντα άλογα έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση σχετικά με την αυθεντικότητα τους και το αν προέρχονται από τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).

Η ίδια σχολίασε πως το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα αληθινό. «Εξελίσσομαι ως γυναίκα και αυτό το αγαπώ σε μένα» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα του βίντεο, που κάνει το γύρο των social media.

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Για να στηρίξει τα επιχειρήματά της, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε και μια κοντινή φωτογραφία του ποδιού της, συνοδευόμενη από μήνυμα από κάποιον χρήστη.«μην ανεβάζεις πατούσες δωρεάν».

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από