Τρελαμένοι χιλιάδες τηλεθεατές: Παπαδοπούλου – Μπέζος, επιστρέφουν τους Απαράδεκτους, 31 χρόνια μετά

Τρελαμένοι χιλιάδες τηλεθεατές: Παπαδοπούλου – Μπέζος, επιστρέφουν τους Απαράδεκτους, 31 χρόνια μετά

Στην αναβίωση αυτή, η Δήμητρα απευθύνθηκε στον Γιάννη με τη χαρακτηριστική της αμεσότητα...

Περίπου τρεις δεκαετίες έχουν περάσει από την προβολή της εμβληματικής σειράς «Απαράδεκτοι», η οποία παραμένει αναλλοίωτη και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό, όπως και οι ηθοποιοί που την πλαισίωσαν.

Δύο από τους πιο χαρακτηριστικούς πρωταγωνιστές της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Μπέζος, επανήλθαν στους ρόλους τους μέσα από ένα σύντομο σκετσάκι, με αφορμή τις παραστάσεις της Δήμητρας στην «Ταράτσα του Φοίβου».

Στην αναβίωση αυτή, η Δήμητρα απευθύνθηκε στον Γιάννη με τη χαρακτηριστική της αμεσότητα: «Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ενώ οι δύο τους κάθονταν στον καναπέ του σαλονιού.

Ο Γιάννης, πιστός στο ύφος του χαρακτήρα του από τη σειρά, απάντησε με αυτοπεποίθηση: «Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!». Στη συνέχεια, του επέστρεψε τη ρώτηση με την ίδια δόση χιούμορ: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ