«Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία»: Ο Μάρκος Σεφερλής τα έβαλε όλα στη θέση τους μετά το σάλο

«Δεν ξυπνώ έχοντας βάλει στόχο»

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή που υποδύεται το μεγάλο νικητή της φετινής Eurovision, Nemo.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που ξέσπασαν προς το πρόσωπο του, ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός θέλησε να τοποθετηθεί για τη σάτιρα αλλά και για όσα ακούστηκαν. Στις κάμερες του «Super Κατερίνα» μίλησε για όλα όσα πιστεύει ο Μάρκος Σεφερλής, γύρω από το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου

«Ευχαριστώ τον Μιχάλη Ρέππα για τα καλά λόγια που είπε για εμένα κι επιτέλους είπε μία ξεκάθαρη απάντηση για τη σάτιρα. Δεν ξέρω ποιοι είναι ποιοτικοί ηθοποιοί. Από την άλλη δεν υπάρχει ποιοτικόμετρο να μετρήσει για να καθορίσει τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνω καμία προσπάθεια να με αποδεχτούν «οι ποιοτικοί». Εγώ θέλω να με αποδέχονται οι ποιοτικοί άνθρωποι κι ευτυχώς όλα αυτά τα χρόνια καινούριες γενιές μεγαλώνουν με τα αστεία μου, τις παραστάσεις μου κι ίσως αυτό ενοχλεί γιατί επηρεάζω τα παιδιά με τα μηνύματα που περνώ μέσα από τις παραστάσεις μου… Δεν έχω εμμονές. Δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνεται για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Δεν ξυπνώ το πρωί έχοντας βάλει κάποιον στόχο» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από