Κανένας σεβασμός στη μνήμη της Άννας Παναγιωτοπούλου: Άδειος και εγκαταλελειμμένος ο τάφος της (pics)

Κανένας σεβασμός στη μνήμη της Άννας Παναγιωτοπούλου: Άδειος και εγκαταλελειμμένος ο τάφος της (pics)

Δυστυχώς οι εικόνες είναι τραγικές.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου «βύθισε» στη θλίψη το Μάιο του 2024 τον καλλιτεχνικό χώρο με τον χαμό της, με την ίδια να έχει αφήσει έντονα το στίγμα της σε θέατρο και τηλεόραση, αλλά τη μνήμη της να μοιάζει να μαραζώνει, όπως δείχνουν εικόνες από τον τάφο της.

Οι εικόνες από τον τάφο της μεγάλης καλλιτέχνιδας προκαλούν θλίψη. Ο τόπος όπου αναπαύεται η αξέχαστη ηθοποιός παρουσιάζεται άδειος, ψυχρός χωρίς τη φροντίδα που αρμόζει σε μια τόσο σημαντική μορφή του πολιτισμού μας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός θέλει μια «κόπια» των αγώνων με Φενέρ και Βίλα

Σε πλήρη εγκατάλειψη ο τάφος της Άννας Παναγιωτοπούλου
Τα λουλούδια που κάποτε κόσμησαν το μνήμα της δεν υπάρχουν πια, ενώ δεν υπάρχει κανένα σημάδι τακτικής φροντίδας ή προσοχής από συγγενείς ή φίλους. Η εικόνα του τάφου δείχνει ένα τοπίο μαρασμού, αφήνοντας τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να έχει ξεχαστεί με αυτόν τον τρόπο.

Την τελευταία της κατοικία επισκέφτηκε ένας φανατικός θαυμαστής της και μάλιστα μοιράστηκε φωτογραφίες σε μία ομάδα του Facebook. Ο ίδιος εξέφρασε και μερικά εύλογα ερωτήματα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν υπάρχει φαναράκι αλλά ούτε και φωτογραφία της αείμνηστης ηθοποιού.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ