Το ομολόγησε η Κατερίνα Καραβάτου: «Ήμουν χάλια και…» (vid)

«Όταν κάνεις κάποια λάθη θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου».

Μια εκ βαθέων κουβέντα με τη Zoe Pre, στο κανάλι της στο Youtube, έκανε η Κατερίνα Καραβάτου, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Μιλώντας για τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα, και σε όσα θα ήθελε να τους μεταλαμπαδεύσει, είπε: «Είμαι μια επιχείρηση μόνη μου, δεν πρόκειται να μπορέσω να τους κληρονομήσω τίποτα από αυτά τα πράγματα που έχω εγώ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με Ζέλσον, Μασούρα και Πιρόλα κόντρα στην Μπράγκα (pic)

Για όλα τα άλλα, με τα εφόδια που θα πρέπει να πάρουν από τη μητέρα τους και τον πατέρα τους, θα πρέπει να προσπαθήσουν τα ίδια σκληρά, όπως κι εγώ έκανα και ο Κρατερός έκανε και κάνουμε…», είπε η Κατερίνα Καραβάτου για τα παιδιά της.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της: «Είμαστε δύο αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι, νομίζω ότι αυτό είναι μια σοβαρή περιουσία», δήλωσε για την ίδια και τον Κρατερό Κατσούλη.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τις δύσκολες στιγμές της
Σε άλλο σημείο, η Zoe Pre ρώτησε την παρουσιάστρια για τις δύσκολες περιόδους που βίωσε στην πορεία της καριέρας της: «Έχω περάσει περιόδους που ήμουν χάλια και δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή. Αυτό ήταν στην αρχή που προσπαθούσα να καταλάβω τι μου γίνεται τα πρώτα χρόνια. Ζορίστηκα πάρα πολύ ιδιαίτερα, έτσι μετά υποσχέθηκα κάποια πράγματα στον εαυτό μου, τα οποία τήρησα και τηρώ».

«Μιλάω πολύ με τον εαυτό μου, δε με νταντεύω, αλλά όταν κάνεις κάποια λάθη θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου. Πώς να πας μπροστά;», ανέφερε ακόμα η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το βίντεο μετά το 38:00′

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από