Light: «Με έχουν πάρει 10 τηλέφωνα από Λιάγκα, 20 από Καινούργιου, 5 από τη Σκορδά – Βάλτε ένα πεντοχίλιαρο για να μιλήσω» (vid)

Light: «Με έχουν πάρει 10 τηλέφωνα από Λιάγκα, 20 από Καινούργιου, 5 από τη Σκορδά – Βάλτε ένα πεντοχίλιαρο για να μιλήσω» (vid)

«Αν βγω και μιλήσω, θα γίνει viral η εκπομπούλα σας»

Τον λόγο που αποφεύγει να κάνει δηλώσεις στις πρωινές εκπομπές διασαφήνισε ο Light αλλά και υπό ποιες προϋποθέσεις θα το έκανε, μέσα από ηχητικά μηνύματα που ανήρτησε στην ομάδα των θαυμαστών του στο Instagram.

Στο ηχητικό απόσπασμα, ο γνωστός τράπερ αποκάλυψε ότι από χθες όλες οι πρωινές εκπομπές τον καλούν για να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή για τους τράπερ. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να το κάνει, εκτός κι αν του προσφέρουν πέντε χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ η ΑΕΚ για το πανό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η απάντηση του Light

«Από χθες, με έχουν πάρει 10 τηλέφωνα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, 20 τηλέφωνα από την Καινούργιου, 5 από την Φαίη Σκορδά, άλλοι πόσοι άγνωστοι αριθμοί που είμαι σίγουρος ότι είναι και αυτοί πρωινάδικα. Λοιπόν, δήλωση δε δίνω σε κανέναν αν δεν πληρώσετε. Βάλτε ένα πεντοχίλιαρο και στείλτε μου ένα mail, “Light έχουμε τα λεφτά σου, έλα να μιλήσεις”», αναφέρει αρχικά ο Light και καταλήγει,

«Γιατί το ξέρετε πάρα πολύ καλά, και αυτός είναι και ο λόγος που με παίρνετε, αν βγω και μιλήσω, θα γίνει viral η εκπομπούλα σας. Θα παίξει παντού. Το virality πληρώνεται… Αν θέλετε το λαβράκι, θα το πληρώσετε γιατί σπαρταράει», πρόσθεσε ο τράπερ.

Πάντως, ο Light πρόσφατα έκανε δήλωση στα κανάλια σχετικά με τον Κυριάκο Βελόπουλο, λέγοντας ότι θα έπρεπε να μπει στην φυλακή, καθώς έλεγε πως οι επιστολές που πουλούσε ανήκαν στον Ιησού.

πηγή: Athensmagazine.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ